mobil hemsida i göteborgApril 2015 lanseras Googles nästa stora uppdatering som i korthet går ut på att mobilvänlighet blir en otroligt viktig faktor för att rankas högt på Google.

40% av dina kunder besöker er hemsida via en mobiltelefon.

 

Klarar din hemsida GOOGLE TESTET?

 

Sedan våren 2012 är GO MO Group marknadsledande. Vi har utfört över 250 mobila projekt sedanoch anser oss kunna anpassa våra tjänster i enlighet med våra kunders interna kompetens och plånbok.

Vi har tagit fram den mest optimala lösningen där du som kund inte behöver kompromissa eller betala dyra underhållspengar.

Vi har förmåga att leverera kostnads effektiva, högkvalitativa och avancerade lösningar till kund. All kvalitetskontroll sker direkt i samband med produktion.

SEPARAT MOBIL HEMSIDA ELLER RESPONSIVE DESIGN?

Om du tycker att det är svårt att välja om du ska satsa på en separat mobil hemsida (m.site) eller en Responsive Design kan det vara bra att ställa för- och nackdelar mot varandra:

HUR SKALL DU TÄNKA OCH VAD SKALL DU VÄLJA?

Att skapa en separat mobil hemsida gör det möjligt att optimera siten för mobila användare. Mobila hemsidor kan ibland ha mindre innehåll, ett annat navigationssystem eller andra unika valmöjligheter som bara finns på den mobila hemsidan, man kan även jobba med en separat mobil digital strategi. GO MO Group har sedan 2012 varit en självklar partner inom mobilitet och ledare på marknaden. Vi utvecklar både hemsidor i Responsive Design och separata mobila hemsidor för optimalt resultat. Vi arbetar med små som stora företag, och ser varje unikt ”case” som en utmaning för att öka våra kunders digitala närvaro.

 

För en ”Responsiv hemsida” finns instruktioner för hur den mobila enheten ska visa hemsidan på bästa sätt. En responsiv hemsida hanterar alla storlekar med förändringar i CSS-filer, som påverkar hur de olika delarna på webbplatsen presenteras på bästa sätt beroende av skärmstorlek

Vi har identifierat ett stort behov där företagsmarknaden söker efter en rådgivande kompetent aktör som kan hjälpa företag att dra nytta av den snabba utvecklingen som sker inom mobil media. Vi erbjuder kompetens och produktionskapacitet utöver det vanliga.

Varför en mobilanpassad hemsida?

Mobil hemsida, eller mobil webbplats, är benämningen på en hemsida som är optimerad i både layout och innehåll för användning via en mobil enhet.

Ännu en anledning till att skaffa en mobil hemsida är att många smartphones har webbläsare som inte stödjer flash-filer, det vill säga att hemsidan inte visas alls vid mobilsökning.


 

 

 FÖRDELAR MOBIL HEMSIDA:

Kan anpassas för mobila användare

Ska vara den mest mobilvänliga versionen av hemsidan

Enklare och billigare att designa

Separat mobil digital strategi

 

NACKDELAR – MOBIL HEMSIDA:

Återkommande underhållsarbete

Högre kostnader för att uppdatera innehållet på flera hemsidor

Kan komma att behöva göras om för att passa framtida webbläsare

 

 FÖRDELAR – RESPONSIV DESIGN:

Mycket flexibel – en responsiv hemsida fungerar på alla enheter, vilket innebär att endast en hemsida behöver skapas och underhållas

Kan innebära bättre ROI eftersom de flesta responsiva hemsidor inte kommer att kräva så omfattande underhåll för att fungera i framtida webbläsare.

 

NACKDELAR – RESPONSIV DESIGN:

Responsive Design är INTE en rankningsfaktor

Högre startkostnad

Konverteras inte lika bra

Svårt att tillämpa one-size-fits all

Separat Mobil digital strategi går ej att tillämpa

 

 


Hur fungerar det när vi mobilanpassar din hemsida?

-Den mobila hemsidan existerar parallellt med din nuvarande hemsida. En mobil hemsida känner av om användaren går in via en mobiltelefon och laddar då automatiskt mobilsidan i stället för den ordinarie hemsidan


Kontkta oss för fri konsultation

 


Våra kunder:

Kunder

Till toppen