Tillbaka

DIGITALA STRATEGIER, PULL MARKETING, SEO | 25 APRIL

B2B SEO för den globala ledaren Volvo

Vi använde data och SEO för att påverka kundens beslut i forskningsstadiet, allt för att ta marknadsandelar i en komplex miljö.

Sedan några år tillbaka har vi fått förtroende av AB Volvo och dess BA:er som en strategisk digital Pull Marketing och SEO-partner. Vi utför kontinuerliga SEO-implementeringar och affärsutveckling för digital marknadsföring för och på olika globala marknader.

På Volvo Summit 2017 i Falkenberg hade vi förmånen att hålla en föreläsning om pull-marketing och SEO i syfte att utbilda globala marknadsavdelningar. Detta samarbete har gett oss en mycket god inblick i Volvos verksamhet.

SEO-revisionerna och det utförda arbetet har gett kunderna fantastiska resultat och djup affärsinsikt. Vi har till exempel gett kommunikationsteam och CMOs i olika länder/regioner djup insikt om eftermarknadsförsäljning och dess olika affärsmöjligheter. Många av de tekniska rönen har implementerats på domäner men, ännu viktigare, i strategier som påverkar kundbeslut i forskningsstadiet, allt för att vinna marknadsandelar i en komplex miljö.

”Gabriel has definitely convinced me of the power of data-driven decisions and the importance of keeping up to speed on how to rank well in Google. Gabriel and the central team with their professionalism and strategic mindset in combination with the strengths of the team in Pune gives GO MO Group a unique position to deliver world-class pull marketing.”

CONCLUSION

Som strategisk SEO-partner har vi fått en djup förståelse och kunskap om att hitta SEO-möjligheter för stora globala jättar. Vi förstår också CMS (SEO för Adobes CMS Adobe Experience Manager) och de utmaningar som kannibalisering och duplicerat innehåll står inför.

Kontakta mig
Gabriel Ghavami CEO, Founder Vår ambition är att driva utvecklingen av B2B-marknadsföring. Uppnå er fulla potential och stå som vinnare i framtidens marknad.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Related insights

Industry-specific insights make a difference. We bring experience from over successful 100 client projects to each new case to develop and implement optimal digital marketing strategies for all of our clients.