Den-digitala-resan-by-GO-MO-Group-13 (1)

Den digitala resan by GO MO Group!/

Vi befinner oss just nu i ett digitalt paradigmskifte, men det hindrar inte kommunikation från att fortfarande vara king.  Tack vare den nya tidens teknik så är det också möjligt att mäta webbinnehåll och fatta datadrivna beslut. En avgörande strategi för marknadschefer som vill skräddarsy budskap och kampanjer utan att fasta i bruset som ständigt pågår på webben.

 

“Utveckla nya strategier eller avveckla. Det är det som gäller för att det ska vara möjligt att uppnå de grundläggande målen.

 

Det låter enkelt. Men hur ska vi egentligen gå tillväga för att fånga upp alla viktiga affärsmöjligheter och kundgrupper online? Det gäller att fokusera på rätt saker. Glöm den där FB-annonsen, det spelar ingen roll hur många likes den får. Nu är det dags att fatta datadrivna beslut utifrån mätbara resultat – på riktigt!

 

Allt som är digitalt är mätbart och datadrivna beslut minimerar våra affärsrisker. Dessutom hjälper data oss att kommunicera effektivt med ledningen som vill se tydliga resultat, siffror och utvecklingar. Ledningen ja, den måste också med på den här digitala kundresan. En ensam marknadschef kan inte göra skillnad på mikromanagementnivå bara genom att släcka små eldar i samma stund som de uppkommer.

 

Analysera ditt nuläge, konkurrenternas nuläge och sätt upp mål för vad ni vill uppnå de kommande åren. Genom att mäta allt som går att mäta och skräddarsy webbplatsens content, UX och UI efter just de aktuella målen och kundgruppernas behov så optimerar ni era möjligheter att vässa era budskap och faktiskt nå fram.

 

Ladda ner presentationen bredvid för mer inspiration och strategier som kan ta just ditt företag till helt nya resultat. Häng med, det har blivit hög tid att ta tag i detta på allvar!