Digital marknadsföringsbyrå Göteborg

Digital marknadsföring har blivit ett måste i alla branscher i takt med att kundernas köpprocess blivit digital. Att inte vara synlig där kunderna söker leverantörer – alltså på digitala kanaler – innebär att gå miste om en stor andel potentiella affärer. Detta blir speciellt påtagligt i branscher med hög konkurrens, vilket gör det extra viktigt med effektiv digital marknadsföring i Göteborg där några jättar köper väldigt nischade produkter och tjänster från ett stort antal underleverantörer.

 

Trots att onlinemarknadsföring sker i globala kanaler påverkas best practice av lokala marknadsföreteelser. Marknadsföring måste anpassas efter målgruppen, så lokala kundbeteenden lägger grunden för riktningen av den digitala strategin. Det är alltså av yttersta vikt att företag som vill investera i digital marknadsföring i Göteborg även väljer en byrå som förstår vikten av att anpassa sig efter marknaden.

Digital markandsföring i Göteborg

Det är tydligt att vi är en digital marknadsföringsbyrå Göteborg format, då våra fokusområden är B2B- och industriföretag. I början av 2021 flyttade vi vårt huvudkontor till Drottninggatan, vilket gör oss tillgängliga för att påbörja våra samarbeten med göteborgsföretag genom ett personligt möte.

 

GO MO Group består av runt 120 experter, vilket gör att vi kan forma teamet som arbetar med ert projekt till precis rätt storlek för att uppfylla era behov utan att dra iväg kostnadsmässigt eller – ännu värre – att behöva outsourca uppgifter. Vår position är unik då vi förlagt delar av vår verksamhet i Pune, Indien; våra kontor arbetar tätt tillsammans för att leverera marknadsledande tjänster inom digital marknadsföring. Vi nöjer oss inte bara med att våra kunder syns, vi ser även till att exponeringen leder till affärer resultat.

Resultatinriktad digital marknadsföring

Vårt fokus är att öka din digitala synlighet och att konverteringsoptimera dina digitala kanaler. Våra resultat talar om att vi skapat en digital marknadsföringsbyrå Göteborg kan vara stolta över att anlita. Är du intresserad av att arbeta med en seriös byrå som har fokus på mätbara resultat för din digitala marknadsföring? Kontakta oss så börjar vi strukturera upp samarbetet så snart som möjligt.

 

Många av våra kunder får snabbt nya insikter kring sin verksamhet under våra samarbeten. Genom att analysera marknaden och vilka andra bolag kunder stöter på under sin köpresa så har många som anlitat oss för marknadsföring i Göteborg insett att de inte ens sett till rätt konkurrenter tidigare. Genom en grundläggande nulägesanalys får vi fram precis vad som bör ligga som fokus för maximal ROMI. Hur väl satsningarna uppnår dessa mål går givetvis att spåra genom hela processen, och våra proaktiva team uppdaterar strategin löpande.

Ta första steget idag, kontakta oss!

Hör gärna av dig för att boka in ett möte för att se hur vi kan vara ert bolag behjälpliga, eller om du har några andra frågor!