Digitala Strategier, Pull marketing, SEO | LÄSTID: 3 MINUTER | 29 februari

3 skäl att anlita GO MO Group som din SEO konsult

All marknadsföring smälter ihop och SEO blir en tydlig del i en gemensam ansträngning för att ge verksamheten säljstöd. Som en konsekvens tror vi bestämt att platta konsulttjänster som begränsar sig till att bara arbeta med en typ av marknadsföringskanal, t.ex. SEO, förmodligen kommer att försvinna inom snar framtid. Kvar kommer istället pro-aktiva byråer som erbjuder en mix av spetskompetens, strategisk kunskap, kompetens inom PR, Content marketing, kommunikation och strategisk SEO att finnas.

SEO-konsult-GO-MO-Group-1024x388

Marknadsföringsbudget och sökmotoroptimering

Företag som vi träffar har (äntligen) börjat förstå vikten av SEO och det är inte längre ovanligt att företag väljer att lägga en större del av sin marknadsföringsbudget på sökmotoroptimering. Man har helt enkelt insett vikten av online närvaro, och vilka enorma affärsmöjligheter det innebär att ranka bra på Googles vid en relevant sökning. Men trots att man förstått hur viktigt det faktiskt är, och även om viljan att arbeta med sökmotoroptimering finns där, är det få företag (förutom jättarna så klart) som har kompetensen eller kapaciteten som krävs för att arbeta med SEO på ett hållbart sätt som faktiskt ger resultat. Då vänder man sig istället till en SEO-byrå eller en SEO-konsult som t.ex. GO MO Group. Varför ska du välja just oss undrar du då? Vi har nedan listat tre bra skäl.

1. har kapaciteten:

Vi investerar enorma resurser på att effektivisera och förädla vår produktions kapacitet. För att uppnå optimala SEO-resultat (och inte minst för att lyckas behålla dessa resultat) krävs ett kontinuerligt arbete. Google gillar nytt och uppdaterat innehåll, men även diversifierat innehåll. Detta innebär att du regelbundet måste publicera innehåll som bloggar, pressreleaser, bilder, videos, socialt engagemang osv. Med det här kan man inte heller fuska, så för att lyckas producera den mängd av innehåll som krävs alltså ett team som utför arbetet. En liten SEO konsult som säger sig kunna ordna detta åt dig låter rätt orimligt.

Vi har förlagt hela vår produktion i Indien och har 41 anställda på vårt kontor i Pune, Indien. Av dessa arbetar 28 personer på heltid med SEO. SEO-teamet växer med ca 1,5 person per månade. Det gör att vi till förmånliga priser kan erbjuda en enorm produktionskapacitet. En produktionskapacitet är naturligtvis inget att skryta med utan korrekt kunskap.

2. Vi har kunskapen och fokuserar på ROI:

gratis-SEO-konsultation-300x171För att arbeta med sökmotoroptimering på ett effektivt sätt, på ett sätt som genererar affärer och med ROI i fokus, gäller det att välja en SEO-strategi omsorg. Alla våra strategier är skräddarsydda och ROI är alltid i fokus för varje case.

All trafik är inte bra trafik. Att ranka högt för sökord som dina kunder inte bryr sig om eller som inte är relevanta för din verksamhet ger dig negativ ROI, något vi avskyr. Genom ordentlig research i form av sökordsforskning, nulägesanalyser och kontinuerlig uppföljning tar vi fram de mest relevanta och effektiva sökorden för dig.

3. Vi har teamet:

Ensam är ingen stark, hos oss arbetar bland annat Strateger, kunnigt folk inom traditionell marknadsföring/affärer, SEO-experter, webbutvecklare, skribenter, designers och analytiker tillsammans för att uppnå optimalt resultat. Denna mix av olika kompetenser skapar en magi som är svåråtkomlig hos en enskild SEO-konsult som i sin tur skall anlita underleverantörer för att få jobbet gjort. Vi är ett enormt dedicerat och passionerat team.

Vare sig du vill veta mer om SEO, vill arbeta med SEO för en befintlig hemsida eller vill utveckla en helt ny hemsida eller mobil webb så välkomnar vi Dig att höra av Sig till oss!!

Kontakta oss idag för en gratis SEO konsultation!