Tillbaka

Nyheter, Referenser & Case, SEO, Webbutveckling | LÄSTID: 2 MINUTER | december 9, 2021

Bygging-Uddemann väljer GO MO för Digital Strategi, SEO och ny Hemsida

AB Bygging bildades 1942 och uppfann konceptet ”hydraulic slipform” inom vilket Bygging-Uddemann AB fortfarande är världsledande. Bolaget har de senaste 60 åren byggt avancerade och stora projekt i över 100 länder och är också ledande inom ”steel tank erection”, hydrauliska lyft och transporter av tunga laster.

GO MO Group har i många år utvecklat och implementerat en optimal digital strategi. Processen går ut på att ange Bygging-Uddemanns digitala vision, mål, möjligheter för att maximera affärsnyttan av digitala initiativ till organisationen.

Webbutveckling

Samarbetet började med att utveckla en modern hemsida i WordPress. En hemsida måste kunna möta de krav som bolagets kunder, potentiella kunder och andra intressegrupper har. En användarvänlig hemsida är en grundsten inom digital marknadsföring, så det var viktigt att bygga en hemsida som både sökmotorer och användare skulle komma att uppskatta.

Content marketing och SEO

För att få avkastning på sin investering i den nya hemsidan måste den få besökare, detta uppnås i dagsläget med en digital strategi för både Content Marketing och SEO över två marknader.

Bygging-Uddemann är ett unikt bolag som är ledande inom en väldigt krävande och komplex sektor inom byggindustrin. Bolaget bildades 1980 då AB Bygging och Uddemann Byggteknik AB, vilka båda var ledande inom sina områden, gick samman.

Bygging-Uddemann AB har idag representation och kontor i över 20 länder och drivs fortfarande med entreprenörsanda och snabbhet.

Om författaren
Gabriel Ghavami
Gabriel Ghavami CEO Jag, Gabriel Ghavami, är VD för GO MO Group och en engagerad förespråkare för generativ AI och dess potential att förnya traditionella B2B-industrier. Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och tillväxtstrategier, är jag passionerat engagerad i att utforska och implementera Gen AI-teknologier som främjar effektivitet och hållbar tillväxt. Är driven av en vision där teknik och mänskliga värden samspelar för att varsamt öppna upp för nya framsteg och möjligheter inom industrin - Tror att människans känslor och moral tillsammans med maskinens snabbhet kan göra våra beslut smartare och snällare.
Kontakta mig
Reza Ghazizadeh Client Success Manager Reza har lång erfarenhet av digital marknadsföring, IT och komplex affärsutveckling. Leder SEO- och Google Ads-projekt för stora som små företag.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Relaterade insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.