NYHETER, REFERENSER & CASE, SEO, WEBBUTVECKLING | LÄSTID: 2 MINUTER | 19 MARS

Bygging-Uddemann väljer GO MO för Digital Strategi, SEO och ny Hemsida

AB BYGGING som bildades 1942 uppfann konceptet ”hydralic slipform” vilket gör Bygging-Uddemann AB värdsledande idag. Bolaget har de senaste 60 åren byggt avancerade och stora projekt i över 100 länder och är också ledande inom ”steel tank erection”, hydraliska lyft och transporter av tunga laster.

GO MO GROUP AB har genomfört över 600 projekt de senaste 2 åren och ökat tillväxtmässigt med mer än 170 % för verksamhetsåret 2014.

Vårt uppdrag är att hitta en optimal digital strategi, vilket är en process som kan ta upp till 12 månader att uppnå. Processen går ut på att ange Bygging-Uddemanns digitala vision, mål, möjligheter för att maximera affärsnyttan av digitala initiativ till organisationen.

”Vi är mycket stolta och glada över att få förtroendet av Bygging-Uddemann” – Säger Mats Wikström, Partner på GO MO Group AB

MODERN HEMSIDA I WORDPRESS

GO MO Group börjar med att utveckla en modern hemsida i WordPress. Hemsidan skall kunna möta de krav som Bygging-Uddemanns kunder, potentiella kunder och andra intressegrupper har. Bygging-Uddemann skall också kunna hantera siten själva vilket gjorde att valet av en WordPress plattform var ganska enkelt. Vi utvecklar siten i Responsive design, men stannar inte där, för att möta dagens digitala utmaningar så anser vi att en responsive design endast är godtagbart för mycket små siter. Vi utvecklar därför en separat mobilhemsida i HTML som är helt synkroniserad med WP-siten (detta är en unik teknik som GO MO Group är ledande inom). Genom denna lösning skapar vi således en separat mobil digital strategi för att vara så optimala som möjligt i vår kommunikation med den mobila besökaren.

CONTENT MARKENING OCH SEO

Vidare vill vi driva relevant trafik via Google till siten, det gör vi mest optimalt via en heltäckande tjänst som innefattar både Content Markening och SEO. Kombinerat skapar vi den perfekta harmonin mellan teknik och hantverk. Våra etiska SEO-tjänster är idag ledande i Sverige och vi har höga resultatförväntningar när det kommer till Bygging-Uddemann.

Bygging-Uddemann är ett unikt bolag som är ledande inom en väldigt krävande och komplex sektor inom byggindustrin. Bolaget bildades 1980 då AB Bygging och Uddemann Byggteknik AB gick samman. Uddemann Byggteknik AB bildades 1955 i Stockholm. Under de första 10 åren blev bolaget känt för sin fina design och special utrustning för tunga laster. Detta gjorde att företaget senare utökande verksamheten med ytterligare design och teknisk service inom området tunga lyft.

BYGGING –UDDEMANN AB har idag representation och kontor i över 20 länder och drivs fortfarande med ENTREPRENÖRSANDA OCH SNABBHET.

GO MO GROUP AB är ett av de snabbast växande bolagen inom digital strategi i Sverige. Bolaget har på kort tid gjort sig känt för att på ett enkelt sätt kunna förmedla affärsnyttan inom området digital strategi.

Vi har lyckats att uppnå fantastiska resultat för våra kunder som valt GO MO Group AB som digital partner. Detta har i sin tur gett oss förtroende uppdrag från t.ex. AJ-Produkter, Hermods, Kancera med flera.

GO MO Group AB har representation i Stockholm, Göteborg och Indien.