Digitala Strategier, Nyheter, Seminarium, SEO | LÄSTID: 3 MINUTER | 23 september

Sökes: Client Success Manager på tillväxtbolag

Om bolaget är kroppen så ser vi våra Client Success Managers vår ryggrad. Vi söker en passionerad person som kan ta GO MO in i framtiden.

Du vågar, du kan och du vill utvecklas och utveckla. Du jobbar alltid hårdast i rummet och förstår värdet av att älska det man gör. Du brinner för och värderar samarbeten och är en lagspelare. Du vill arbeta med att utmana- och utmanas för att ständigt nå det högst tänkbara resultatet av dina insatser.

Du kommer arbeta tillsammans med fantastiska CMS kollegor, Content Writers samt VD från vårt kontor på Kungsgatan i Göteborg – där vi är ett litet och sammansvetsat team.

Project manager GO MO Group

GO MO söker en superstar inom digital marknadsföring

Vi på GO MO, ett entreprenörsbolag inom digital marknadsföring, söker Client Success Managers (Strategisk Projektledare). Du kommer bli en essentiell kugge i vårt Client Success Team på vårt Göteborgskontor. Tjänsten är en senior och strategisk projektledare-roll då du är klistret mellan våra specialister inom produktion i Pune och kunden. Du har ett bevisat track-record digitalt och har en hunger och vilja att utvecklas tillsammans med oss och dina kunder långsiktigt.

Vi erbjuder

GO MO Group erbjuder dig en utvecklingsplattform där endast fantasin kan sätta gränserna för vart vi ska – du tillåts våga drömma utan att behöva vara en drömmare. Du jobbar med intressanta befintliga kunder och bolag där du själv kommer möjliggöra din egen utveckling och vart du vill – bli mer senior strateg eller mer teknisk specialist – valet är ditt.

Mer om GO MO GROUP

Bland våra kunder hittar du några av Nordens absolut största och främsta Industribolag samt en av Nordeuropas största tandläkare koncerner, men även fåmansbolag med 5 anställda som lägger alla sina marknadsföringspengar i våra händer. Vårt ansvar är enormt stort oavsett storlek på kund.

GO MO Group är en bolagsgrupp med fler än 120 anställda i Göteborg, Stockholm och Pune (Indien) vilket gör arbetet dynamiskt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett snabbväxande gasellbolag som dagligen utmanar de rådande normerna inom marknadsföring för att nå nya höjder. Vi ser på oss själva som ett bolag som ständigt utmanar och driver utvecklingen. Ett bolag som strävar efter att vara i särklass mest kompetent inom “digital pull-marketing” med visionen om att vara det bästa alternativet för större Svenska B2B-organisationer på global nivå. Vi är stolt ödmjuka och ser oss själva som ett elitförband inom digital marknadsföring där vi långsiktigt utvecklar våra kunders digitala närvaro och affärer.

När du är en av oss så är vi tillsammans med våra kunder målfokuserade, professionella och lyhörda. Vi förstår att resultat är A och O men att resultatet påverkas av människor och processer, vilket gör våra kommunikativa egenskaper och service blir en hygienfaktor. Träffar man en GO MO:are så vill man bli kund hos oss.

Krav

 • Du har minst en Kandidatexamen (eller kanske två), och gärna en masterexamen inom relevant område
 • 2 års erfarenhet inom digital marknadsföring
 • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Erfarenhet från B2B – gärna som operativ marknadschef på mindre bolag, marknadskoordinator/digital strateg på större bolag eller liknande roll
 • Erfarenhet från att skapa digitala strategier
 • Operativ erfarenhet samt certifiering inom Google Analytics, Google Search Console och Google Ads

Egenskaper som vi värdesätter

 • Internationell erfarenhet via studier eller arbete (eller helst båda två)
 • Du vill älska det du gör och söker inte “bara ett jobb”
 • Du brinner för att jobba i en internationell miljö och tror på att även små företag kan bidra till en bättre värld. Du kan tänka dig ta på dig ett “odödlighet projekt” i t.ex Indien för att driva CSR frågor
 • Problemlösare ut i fingerspetsarna (idérik och proaktiv)
 • Självgående och initiativtagande
 • En senior framtoning, du sitter tryggt i stolen
 • Strukturerad men flexibel

Hur ansöker du?

Maila CV, referenser samt ett personligt brev på max en halv A4 till: csm@gomogroup.com

Märk ämnesraden “Superstar CSM @ GO MO”

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: ASAP – Tillsätts löpande