Content Marknadsföring, Digitala Strategier, SEO, Webbutveckling | LÄSTID: 2 MINUTER | 25 november

Content marketing och mobil hemsida

webbyrå-i-Stockholm-624x468

Det traditionella surfandet via en stationär dator har fått en utmanare. Tack vare den ständiga tillgängligheten som en mobil eller surfplatta ger, har mobilt internetanvändande ökat. Människor i alla åldrar använder dagligen mobilen för att uträtta ärenden, surfa, läsa e-post mm. Mobilt internet har ytterst få begränsningar, numera kan du surfa och svara på e-post oavsett var du befinner dig. Tillgänglighet och friheten med mobilt internet är något som uppskattas hos konsumenten och användaren. Att koncentrera sig på en mer tillgänglig plattform kan vara en bra idé för din verksamhet. Det är av yttersta vikt att skapa och planera en digital strategi och content marketing för din verksamhet.

Syftet med content marketing är att skapa och dela innehåll för att lyfta fram ett varumärke eller en produkt. Det primära syftet med content marketing är att driva mer trafik till din webbplats, locka nya kunder men såklart även att behålla gamla. Tekniken med content marketing är att använda relevant och värdefullt innehåll för att locka och engagera en målgrupp mot ett positivt resultat av en vinst. Content marketing beaktar behov, önskemål och frågor om målgruppen. En bra marknadsföringsstrategi linje med att förse konsumenten eller besökaren med rätt innehåll i rätt tid, ger ett mervärde och hjälper kunden att fatta ett beslut.

Det är en kontinuerlig process för att bygga förtroende hos kunden, bejaka det och samtidigt förse kunden med ny och relevant information. Content marketing kan skapas på olika sätt: genom trovärdighet, recensioner av tredjepart, delade kundrecensioner och konsumentbaserat innehåll i form av bloggar, forskningsrapporter, infographics eller något annat innehåll som genereras av varumärket.

Med SEO eller sökmotoroptimering kommer trafik drivas till både din mobila webb och din vanliga webbplats. Hur mycket trafik som drivs till din webbplats beror på hur mycket tid och energi som ligger bakom SEO arbetet, sökorden har också stor betydelse i en strategi för en framgångsrik sökmotoroptimering. Men framförallt handlar det om relevans i sökorden och texter, bloggar osv.

Om du vill förbättra ditt content marketing i Stockholm bör du kontakta experter inom SEO Stockholm.