Tillbaka

Digitala Strategier, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | mars 24, 2015

Dämpa oönskat material på Internet

HAR ERT FÖRETAG BLIVIT UTSATT FÖR RYKTESSPRIDNING PÅ INTERNET OCH BEHÖVER HJÄLP?

GO MO Group har tagit fram en tjänst som dämpar oönskat material på internet genom att främja positivt innehåll – ”ORM” står för Online Reputation Management

reputition_managemement_seo_gomogroup

Då konkurrensen bara blir tuffare på nätet så är det avgörande för alla företag att ha ett bra rykte. Detta är en tjänst där ditt företag kan få hjälp med felaktiga och negativa sökord som skadar ditt företag. Du kan också få hjälp med negativa yttranden på olika forum etc.

Online Reputation Management kan även användas för att förstärka och befästa ditt företags fina rykte på nätet.

HUVUDSYFTET ÄR ATT FÖRBÄTTRA OCH BYGGA UPP ETT RIKTIGT BRA OCH AKTUELLT RYKTE

Online Reputation Management handlar om att visa omvärlden vad din verksamhet verkligen är. Vi är dock noga med till vilka företag vi erbjuder tjänsten, då det huvudsakligen handlar om att ta bort felaktig information.

Varje dag så bombarderas vi med reklam och oändliga valmöjligheter.

Konsumenten använder sökmotorer som Google för att skära igenom allt brus. Ett snabbt och enkelt sätt för att bestämma om de kan lita på ditt företag och dess erbjudanden, eller om de ska gå vidare till din konkurrent.

Vi vet alla att internet inte alltid visar hela bilden av ett företag – det är nu som Online Reputation Management kommer in i bilden. Det handlar om att alltid visa företagets bästa sida, oavsett var konsumenten söker efter information.

Kontakta oss för mer information om våra Online Reputation Management (ORM)-lösningar som dämpar oönskat material genom att främja positivt innehåll som du och ditt företag kontrollerar!

Om författaren
Gabriel Ghavami
Gabriel Ghavami CEO Jag, Gabriel Ghavami, är VD för GO MO Group och en engagerad förespråkare för generativ AI och dess potential att förnya traditionella B2B-industrier. Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och tillväxtstrategier, är jag passionerat engagerad i att utforska och implementera Gen AI-teknologier som främjar effektivitet och hållbar tillväxt. Är driven av en vision där teknik och mänskliga värden samspelar för att varsamt öppna upp för nya framsteg och möjligheter inom industrin - Tror att människans känslor och moral tillsammans med maskinens snabbhet kan göra våra beslut smartare och snällare.
Kontakta mig
Reza Ghazizadeh Client Success Manager Reza har lång erfarenhet av digital marknadsföring, IT och komplex affärsutveckling. Leder SEO- och Google Ads-projekt för stora som små företag.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Relaterade insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.