Tillbaka

Digitala Strategier, Webbutveckling | LÄSTID: 2 MINUTER | mars 15, 2015

Det är 2015 – Varje företag bör ha en funktionell hemsida

Idag är det viktigare än någonsin för  företag att ha en hemsida.

Vi som många andra har just det som svår affärsidé – att erbjuda tjänster inom design och programmering av hemsidor, samt heltäckande digitala strategier innefattande mobila hemsidor, SEO och online-marknadsföring.

webbyrå-i-Stockholm

Innan man väljer en leverantör är det bra att göra lite research. I det research-arbetet bör en nulägesanalys ingå, se även över vilken interkompetens som finns hos er (inom företaget) innan ni väljer plattform.

Man kan idag via internet kolla upp vilka företag som finns tillgängliga och vad de erbjuder för tjänster i din region. En idé är att göra en kravspecifikation på ”måste ha” och ”bra att ha” för att enklare kunna jämföra olika företag och deras tjänster. Samt enklare kunna eliminera de företag som inte skulle passa för just ditt företag. Prislappen är också avgörande i många fall, ha budget innan ni kontaktar ett företag.

Sådant som bör finnas med i en offert där leverantören listar upp sitt erbjudande: användarvänlighet, licenskostnader, övriga priser och funktionaliteter bör ingå.

Vi rekommenderar  och gillar att jobba i WordPress

Vi har senaste 2 åren utvecklat över 100 st moderna hemsidor i WordPress.

Vi ställer höga krav på oss själva: Hemsidan vi levererar skall kunna möta de krav som besökargruppen har. Våra kunder skall också kunna hantera siten själva vilket gör valet av en WordPress plattform var ganska enkelt. Vi utvecklar siter i Responsive design, men stannar inte där, för att möta dagens digitala utmaningar så anser vi att en responsive design endast är godtagbart för mycket små siter. Vi erbjuder därför separata mobila hemsidor utvecklade i HTML som är helt synkroniserad med WP-siten (detta är en unik teknik som GO MO Group är ledande inom).

Att sköta om sin hemsida helt själv kan vara svårt och ta mycket tid.

Säkerställ din kravspec. Detta är bäst att göra innan man väljer att satsa på en leverantör. I början behöver man i regel mycket hjälp och handledning. Därför är det viktigt välja en leverantör som kan guida dig genom denna process tills du är säker på att du förstår grunderna och på egen hand kan hantera problem som uppstår.

Idag besöker man inte hemsidor enbart via en dator eller laptop utan lika ofta, om inte oftare, via mobilen eller surfplattan, därför måste man ha koll på hur hemsidan ser ut i dessa enheter också och eventuellt skapa en hemsida som är anpassad för andra visningsformat.

En av de viktigaste kraven när man skapar en hemsida är att försäkra sig om att hemsidan är responsiv och anpassas för mobilt bruk.

Man måste inte nödvändigtvis skapa två olika hemsidor (hemsidor skapa) istället en responsiv hemsida som anpassar sig efter enheten man använder. Det betyder att en och samma URL kan användas i alla typer av enheter för att komma till hemsidan.

Om författaren
Gabriel Ghavami
Gabriel Ghavami CEO Jag, Gabriel Ghavami, är VD för GO MO Group och en engagerad förespråkare för generativ AI och dess potential att förnya traditionella B2B-industrier. Med en gedigen erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och tillväxtstrategier, är jag passionerat engagerad i att utforska och implementera Gen AI-teknologier som främjar effektivitet och hållbar tillväxt. Är driven av en vision där teknik och mänskliga värden samspelar för att varsamt öppna upp för nya framsteg och möjligheter inom industrin - Tror att människans känslor och moral tillsammans med maskinens snabbhet kan göra våra beslut smartare och snällare.
Kontakta mig
Reza Ghazizadeh Client Success Manager Reza har lång erfarenhet av digital marknadsföring, IT och komplex affärsutveckling. Leder SEO- och Google Ads-projekt för stora som små företag.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Relaterade insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.