Pull marketing, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | 29 oktober

Digital närvaro: Ett behov för alla företag

Idag surfar allt fler med sina mobiltelefoner, det traditionella användandet av mobiltelefonen där man mest använde den för att ringa och sms:a är numera nästan helt borta. Idag används telefonen till det mesta, som tex bankärenden, spel, musik, kontakt med nära och kära via sociala medier, shopping…Listan kan göras lång! Detta beteende är något varje företag bör ha i åtanke.

New-content Webbplatsen bör vara kompatibel med alla typer av mobila enheter (smartphones och tablets) eller ha en mobil version av hemsidan. För att komma till din mobila webbplats, gör besökaren precis som vanligt; skriver in det ordinarie domännamnet och enhetens webbläsare omdirigerar automatiskt användaren till den mobila versionen av din webbplats.

Varje företag bör möta sina kunders behov och beteenden genom att skapa användarvänliga hemsidor, att ha en digital strategi är A och O för alla företag.

GO MO Group erbjuder ditt företag olika webblösningar som passar just din verksamhet.Genom responsiv design och användarvänliga webbplatser blir det enkelt för besökaren att navigera på din webbplats, oavsett vilken enhet besökaren använder. GO MO Group består av ett kreativt, nytänkande team och tror på perfektion och kvalitet som två viktiga grundpelarna.

En tjänst som GO MO Group erbjuder är Google sökmotoroptimering (SEO), något som fler och fler företag tillämpar i sin verksamhet. GO MO Group har ett kvalificerat SEO-team med stor erfarenhet inom sökmotoroptimeringar som ser till att du alltid har relevant och nytt innehåll på din webb.

Med hjälp av små ”robotar” scannas hemsidan av för att få en kännedom om hur siten är uppbyggd och dess innehåll. Robotarna tittar främst på delar som rubriker, bildtexter, innehåll som ligger gömt i källkoden osv.
GO MO Group erbjuder helhetslösningar i form av digital strategi, Google sökmotoroptimering samt webblösningar för datorer och mobila enheter. Med en professionell känsla, med en snygg design och stor användarvänlighet får ditt företag 100 % digital närvaro.

Teamet på GO MO Group integrerar den bästa strategin för din verksamhet. Kontakta teamet redan idag och ta reda på hur du kan öka din digitala närvaro.