DIGITALA STRATEGIER, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | 28 OKTOBER

Professionella plattformar för e-handel

Observera: Denna sidan är från 2014 – för fräscha insikter och innehåll som bättre reflekterar dagens GO MO Group, läs våra senaste insikter.

GO MO Group erbjuder responsiva designlösningar för både mobil och traditionell webb. De tjänster som tillhandahålls av GO MO Group är väl anpassade för smartphones och olika typer av tablets. Resultaten som företaget uppvisat för många av sina kunder talar för sig själv och intygar kvaliteten på GO MO Groups webblösningar, sökmotoroptimering och marknadsföringskampanjer.

Det är viktigt för företag att marknadsföra sig och synas. Företag av alla storlekar bombarderas med reklam som antyder på att ett företag som inte investerar i digital strategi kommer hamna på efterkälken. Vilket till stor del stämmer.
För att ta reda på hur era besökare surfar på er hemsida, bör Ni göra en analys där Ni ser hur besökaren använder webbplatsen. På så sätt kan webbplatsen optimeras utefter kundens användande och beteende.
Det krävs kunskap om hur en sökmotor fungerar och vad det är som genomsöker webbplatsen. Sökrobotar letar efter vissa attribut på en webbplats. Metataggar – ett av de attribut som gör det enkelt för en sökmotor att veta vad som finns på webbplatsen och detta i sin tur gör det lättare för robotarna att klassificera och katalogisera den. En viktig aspekt är att alltid ha nytt och relevant innehåll på sin hemsida. GO MO Groups SEO team ser till att innehållet på kundens webbplats ändras och förnyas med regelbundna intervall.

GO MO Group erbjuder lösningar som sträcker sig från utformningen av en webbplats som från grunden är SEO-vänlig, e-handel-plattformar, integrerande av digital strategi samt mobila hemsidor.
Att utforma en webbplats för mobila enheter är en stor konst och det är många aspekter att ha i åtanke. Sidan ska laddas snabbt, vara lättnavigerad, ha tydlig text och meny. De e-handelslösningar som GO MO Group har tagit fram fungerar även utmärkt i mobilen.

Teamet på GO MO Group har lösningar för alla dina krav på digital marknadsföring. Se till att maximera era resultat med hjälp av digital strategi.