DIGITALA STRATEGIER, NYHETER, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | 06 NOVEMBER

GO MO Group AB ingår ett strategiskt samarbete med Consumer Minds

GO MO Group AB ingår ett strategiskt samarbete med Consumer Minds för att stärka sin position inom digital marknadsföring och komplettera kompetens inom storkundshantering. Samarbetet utökar GO MO Groups verksamhet och nätverk.

2015-11-06 Stockholm

GO MO Group AB grundades och drivs av Gabriel Ghavami och Mats Wikström, som tillsammans med ett gediget och kompetent team arbetar med Digital Marknadsföring.

GO MO Group erbjuder idag en av Sveriges mest kompletta SEO-tjänster och arbetar med prestigeuppdrag på flera europeiska marknader inom Digital Marknadsföring och Sökoptimering (SEO). Ett urval av bolagets uppdragsgivare är Hermods, Sefina Pantbank och AJ-produkter.

”Jag är stolt över att ha ett nära samarbete med Consumer Minds som nu säkrar upp våra befintliga meriter inom storkundshantering och relationsbyggande.  Vi har lyckats utforma SEO-tjänster som ligger rätt i tiden och behöver nu nå ut till marknaden. Att anlita nyckelpersoner har alltid varit ett mål för oss. Vår nuvarande framgång hade aldrig varit möjlig utan våra otroligt kompetenta och proaktiva medarbetare, som på relativt kort tid lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder.” säger Mats Wikström,  medgrundare av GO MO Group.

Consumer Minds startades år 2002 och drivs av Christian Bönnelyche som jobbat med fotboll i nästan 30 år, bl.a. som Vice ordförande i FC Café Opera Djursholm. Under resan från div 4 till Superettan, har Christian även över 10 års erfarenhet av olika chefspositioner inom online gaming-branschen och har bl.a. varit Country Manager på Unibet.

Idag har Consumer Minds sälj-och konsultuppdrag med fokus på förändring och nya utmaningar.

“Som ’gammal’ marknadsförare med ett ben i traditionell marknadsföring och ett ben i den digitala världen är GO MO Groups affärsprocess extremt effektiv och affärsdriven, med en resultatuppföljning som är både tydlig och framåtriktad. När man ser rapporterna och resultaten är man såld.” Säger Christian Bönnelyche

Länk till Consumer Minds hemsida