Tillbaka

Digitala Strategier, SEO, Webbutveckling | LÄSTID: 2 MINUTER | december 9, 2021

Mobil digital strategi för ditt företag

Digital strategi är den plattformen som omfattar alla aspekter av ditt företags närvaro online – din hemsida. Det baseras på en undersökning av företagets produkter och tjänster samt en konkurrensanalys. Digital strategi ger ditt företag ett fönster ut till potentiella kunder som ges möjlighet att få reda på vem du är och vad du gör. För att göra det måste du definiera vad det är du erbjuder och leda dina kunder genom en välkonstruerad hemsida.

En mobil hemsida skiljer sig från en vanlig hemsida. Därför behöver strategin för en mobil hemsida se annorlunda ut. Användare har andra vanor när de surfar på mobila enheter än när de surfar på en dator. Mobilsurfare har mindre tålamod när de söker efter något och den mobila marknaden växer kraftigt just nu.

Mobila hemsidor behöver en annan strategi och taktik för att fånga den mångsidiga mobila internetmarknaden. Om du inte vill förlora viktig trafik till din mobila hemsida behöver du vara i framkant när det gäller strategi. Det finns några orsaker till att mobil hemsida sökmotoroptimering är viktig. För det första för att skapa en helgjuten upplevelse. För det andra för att berätta för sökmotorerna var du vill synas så att de kan rekommendera den mobila hemsidan för rätt målgrupp.

Om du använder mobil hemsida sökmotoroptimering för att leda trafik till din hemsida bör du ha dina besökare i åtanke när du gör olika val för optimeringen så att den passar dem på bästa sätt. Sökmotoroptimering handlar om att göra din hemsida synlig för dina kunder och inte för sökmotorn. Att följa de bästa tillvägagångsätten gör att sökmotoroptimeringen ger bäst resultat.

När man har en mobil hemsida måste man tänka på att många kunder vill komma i kontakt med lokala företag genom mobilen. Om du planerar att sälja din produkt eller tjänst med hjälp av din hemsida måste du se till att kunderna faktiskt kan hitta dig. Att förlora klick betyder i slutänden förlorad försäljning. Korrekt e-handel SEO hjälper dig att positionera din hemsida i en kritisk punkt i kundernas köpprocess eller där de behöver information. Att placera in rätt information med hjälp av rätt SEO-taktik hjälper din e-handelssida. Korrekt och unik produktbeskrivning, unika sidtitlar, optimering av produktsidorna, att inte använda dubbla innehåll, att använda sökordsvänliga Uniform Resource Locators (URL) och göra sin hemsida enkel och användbar för kunden kommer att förbättra hela hemsidan.

När väl e-handel SEO har gjort sitt handlar allt om att skapa en relation. När en kund klickar på ett sökresultat vill du att kundens upplevelse blir så bra som möjligt så att de kommer ihåg dig och kommer tillbaka. Med tiden kommer kunden att söka direkt på företagsnamnet eller varumärket tack vare det senaste besöket även om det inte rankas högst.

GO MO Group är ett företag som arbetar med mobila hemsidor och webbapplikationer. Företaget erbjuder även digitala strategier och mobil e-handel.

Om författaren
Gabriel Ghavami
Gabriel Ghavami CEO Drömmer om att bygga världens mest framgångsrika digitala B2B-byrå. Femton års erfarenhet av avancerad försäljning och B2B marknadsföring från NYC, Köpenhamn och Sverige. Business Examen i marknadsföring från Hawaii Pacific University (HPU).
Kontakta mig
Reza Ghazizadeh Client Success Manager Reza har lång erfarenhet av digital marknadsföring, IT och komplex affärsutveckling. Leder SEO- och Google Ads-projekt för stora som små företag.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Relaterade insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.