DIGITALA STRATEGIER, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | 28 APRIL

Påverka framtiden positivt genom ansvarsfullt företagende

GO MO GROUP VILL PÅVERKA FRAMTIDEN POSITIVT GENOM ETT ANSVARSFULLT FÖRETAGANDE

GO MO Group har i samarbete med många av sina kunder och medarbetare samlat in pengar för att stödja den katastrofhjälp som nu akut behövs för de drabbade i Nepal.

Vi på GO MO Group tror att vi kan påverka framtiden på ett mycket positivt sätt genom ett ansvarsfullt företagande. Ett steg i denna riktning är att stödja Rädda Barnen.

Barnen är alltid de som drabbas hårdast av en katastrof som denna. De förlorar familj, syskon och släktingar och har svårt att klara sig på egen hand. Därför är det oerhört viktigt att vi alla hjälper till efter bästa förmåga så att dessa barn kan få den hjälp och det stöd de behöver, berättar Mats Wikström.

Den kraftiga jordbävningen som ägde rum öster om staden Pokhara i Nepal har skördat över 1400 dödsoffer, därav många barn. Förödelsen är enormt stor och dödssiffrorna ökar.

De drabbade behöver akut hjälp i form av mat, rent vatten och tak över huvudet. Det är också oerhört viktigt att ge barn och familjer trygghet och skydd från de faror som alltid uppstår efter en kraftig jordbävning.

För oss känns det naturligt och ansvarsfullt att stödja Rädda Barnen. Vårt samarbete med rädda Barnen hjälper oss att påverka långsiktigt och att göra skillnad.  ”Det man gör i det lilla avspeglar sig ofta i det stora ” menar Mats Wikström som tillsammans med Gabriel Ghavami grundade bolaget 2012. De fortsätter med att säga ” trots vår lilla storlek tror vi oss kunna påverka ändå. Vi blev väldigt stolta när merparten av våra medarbetare i Sverige vill donera till Rädda barnen genom att ta från sina individuella löner.”

GO MO Group har underbara kollegor i Indien där vi bland annat stöder MAHER som är ett lokalt engagemang som jobbar för att ge rätt till en högre livskvalitet.  I dagsläget har cirka 40 personer anställda i Pune (Indien), siktar på att bli närmare 100 anställda inom 2 år. Vi har en stark och stabil tillväxt som grundar sig på substans och långsiktiga samarbeten.

GO MO Group arbetar ständigt för att vara Sveriges ledande företag inom SEO, Digitala Strategier och Digital Marknadsföring. Bolaget har kontor i Stockholm, Göteborg och Indien. Vi har på relativt kort tid seglat upp som en av de främsta inom den senaste trenden av digital marknadsföring, främst på grund av att vi alltid levererar resultat av högsta klass.

-Gabriel Ghavami,
28 april 2015