NYHETER, REFERENSER & CASE | LÄSTID: 2 MINUTER | 04 MAJ

GO MO Group presenterar PR-Offsets nya digitala profil

Vi och kunden är jättestolta över resultatet!

Tillsammans med kund har vi fastställt strategi för att optimera PR-Offsets hemsida med hög grafisk profilering samt använt ett visuellt formspråk:

Resultatet är att både mobila besökare och besökare på traditionellt internet helt utan hinder eller begränsningar kan nyttja PR-Offsets tjänster online.

WEBBDESIGN-_DIGITAL-STRATEGI_MOBILHEMSIDA_GOMOGROUP

Google uppdaterade under April månad sina algoritmer och införde ”Mobilegeddon”. Via PR-offsets separata mobilanpassade hemsidan svara man upp på rådande trender inom mobilitet och digital marknadsföring. Den mobila hemsidan är 100% synkroniserad till desktop-versionen – detta gör att kunden arbetar i ett CMS.

Ett partnerskap med GO MO Group innebär:
Vi börjar alltid med att se till våra kunders krav och användarens faktiska behov vid olika tillfällen (ofta märker vi att konsumenten har ett annat behov när de mobilsurfar). Vi skräddarsyr då en webblösning, hemsida eller mobil hemsida utefter dina kunders behov med syfte av att skapa nya och fler affärer åt dig!

Ha alltid dina besökare i åtanke när du skapar hemsidan. Det kan vara svårt att välja ut vilka sökord som passar, men ta tid och fundera över sökorden eller sökfraserna eftersom det spelar stor roll för resultatet.

Oavsett hur stor din verksamhet är eller hur länge du funnits i branschen kommer du behöva lägga tid på Digital Marknadsföring.

Om du inte har tid att själv skapa en Digital Strategi bör du anlita en expert som sköter det åt dig. Ju tidigare du kommer igång desto bättre, eftersom en bra strategi kommer att ge dig ett försprång på nätet. Men det är också viktigt att försäkra sig om att investeringen ger resultat i verksamheten.

Håll dig uppdaterad på de ständigt föränderliga SEO-strategierna och se till att vara i framkant på onlinemarknaden.

Länk till kundens hemsida