CONTENT MARKNADSFÖRING, DIGITALA STRATEGIER, NYHETER, REFERENSER & CASE, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | 08 MAJ

Sefina Pantbank väljer GO MO Group som SEO-leverantör

”Vi på GO MO Group är otroligt stolta och glada över att Sefina vill ge oss detta förtroendeuppdrag”

GO MO Group är Sveriges starka utmanare inom Digital Marknadsföring och SEO.
GO MO Group är Sveriges starka utmanare inom Digital Marknadsföring och SEO.
Sefina Pantbank har länge letat efter en komplett SEO-partner som med hjälp av traditionell SEO samt Content Amplificaton kan ta Sefina till nya höjder.
Helhetstänket är det viktigaste. Vi ser över och optimerar alla digitala kanaler med affärsnyttan i fokus.

GO MO Group har på mindre än tre år lyckats etablera sig som en enormt viktig spelare och ett av de snabbast växande bolagen inom SEOwebbutveckling och implementering av digitala strategier.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid!

Svensk Pantbelåning grundades 1884 av Oscar Swartling. År 1994 köptes det upp av det amerikanska bolaget Cash America, vilket år 2004 sålde det till det engelska bolaget Rutland. I augusti 2007 sålde Rutland det vidare till finska Preato Capital som äger Finlands största pantbank Helsingfors Pant och Helsingfors Auktionskammare. Sista december 2010 köptes Sefina av Dollar Financial Group (DFG) som har sitt säte i Berwyn utanför Philladelpia i USA. Svensk Pantbelåning bytte i november 2009 namn till Sefina Svensk Pantbelåning.

Sefina är Sveriges största pantbank med en marknadsandel på ca 40 %.

Sefina har över 22 butiker på olika platser i Sverige: i Stockholm, Örebro och Malmö.