Tillbaka

Pull marketing, SEO | LÄSTID: 2 MINUTER | december 9, 2021

SEO SOM FUNKAR 2015

Svenskar gör över 1,000,000,000 Googlesökningar varje månad, eller över 35,000,000 sökningar varje dag!

Svenskar gör över 1,000,000,000 Googlesökningar varje månad, eller över 35,000,000 sökningar varje dag!

Sökmotoroptimering (SEO) gör att ditt innehåll syns och går att finna bland de översta sökresultaten på Google.

I takt med alla algoritmuppdateringar under 2013/2014 har Google förändrat spelplanen helt och systemet går längre inte att manipuleras med hjälp av länk-strategier.

Vi rättar oss i ledet och följer alltid Googles ständigt föränderliga riktlinjer.

Den största Digitala trenden 2015 är en ändrad internet-konsumtion.

Alla studier visar på att konsumenten gör specifika sökningar via sök-fraser istället för enslikda sök-ord (sökfras även kallat "long-tail keyword").

ex på SÖKFRAS: <SEO och digital strategi leverantör>

ex på SÖKORD:

Vi märker också att relevans och konverteringsgrad ökar markant när man via sökfraser driver trafik till weben. Din "träff" blir mer relevant till ditt behov.

Vi arbetar alltid med Sökfraser i våra strategier: kontakta oss för SEO-konsultation idag

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

När e-handelsföretag får ange vilka tre verktyg och kanaler som är viktigast när de ska marknadsföra sina produkter dominerar sökordsoptimering. Dett påvisar att ROI är hög.

Källa: Postnord 2014

- Fokus är att maximera ROI.

GO MO GROUP har gedigen erfarenhet av digitala strategier och ligger steget före inom content driven SEO. Vi har idag ett av Sveriges mest kompetenta SEO-team.

Välkända och starka varumärken har valt att anlita oss.

Skapa inehåll (Content). Publicera ditt innehåll

En optimal SEO-strategi 2015 och frammåt bör bygga på en behaglig kombination av teknik och hantverk.

Content Marketing (innehåll) är ryggraden för en framgångsrik Digital Strategi. I korthet bygger Content Marketing på relevant och värdefullt innehåll för att attrahera och engagera olika målgrupper. Originellt och unikt innehåll ger högre sökresultat och gensvar.

SPRIDA INNEHÅLL

Att bara skapa innehåll (Content) utan att på ett korrekt och kontinuerligt sätt sprida innehållet skapar ingen SEO-relevans, och därför inte heller någon ökad rankning på Google.

vilka_SEO_strategier_funkar_2015

Den mobila boomen fortsätter

De smarta mobilerna som till en början användes i mindre omfattning fick först 2011 ordentlig spridning. Därefter gick det fort. Idag använder 73 procent av oss Svenskar smarta mobiler!!
Smartmobiler används oftare i trådlösa nätverk än i mobilnätet…

Vi har delat upp vårt SEO-team I tre olika kompetensområden. (1) Teknik (2) Content och (3) Analys.

“Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder.”

Källor: Postnord, Google Trends och Think with Google
Bilder: HubSpot info-graphic

Om författaren
Ida E. Ghavami
Ida E. Ghavami Sr. Project Manager +46 (0) 702 082 808 ie@gomogroup.com
Kontakta mig
Gabriel Ghavami CEO, Founder Vår ambition är att driva utvecklingen av B2B-marknadsföring. Uppnå er fulla potential och stå som vinnare i framtidens marknad.

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Relaterade insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.