Digitala Strategier, Pull marketing, Referenser & Case | LÄSTID: 2 MINUTER | 08 januari

YBS väljer GOMO Group AB som sin digitala partner

You Bet Smart (YBS) – Sveriges ledande tips-site för fotboll väljer GOMO Group AB som sin digitala partner.

GOMO Group blir en heltäckande digital partner till YBS.

Skärmavbild-2016-01-08-kl.-11.34.27-300x214Stockholm 8 januari 2016-01-08

Uppdraget går ut på att marknadsföra YBS digitalt, driva trafik till siten för att slutligen öka antalet användare och läsare av YBS fotbollstips – satsningen innehåller ny hemsida, ny grafisk identitet med fokus på att attrahera organiskt relevant trafik (SEO).

GOMO Group är redan nu i full färd med att bygga YBS nya hemsida, ta fram en ny grafisk profil med ny logotyp och ett helhetstänk. Sökoptimeringstjänster och annan digital marknadsföring skall kopplas på för att få ut YBS både nationellt och internationellt.

Både det digitala spelandet och användandet av kvalificerade tips-siter som YBS har ökat lavinartat och vi är stolta över att ha fått detta förtroende av YBS, säger Mats Wikström på GOMO Group.

Extra kul känns det också för att jag bor i Täby precis som YBS grundare, Daniel Hesser. Vi träffades av en händelse på en fotbollsplan där våra söner spelar och efter en stund insåg vi båda att YBS kunde ha stor nytta av GOMO Groups digitala kompetens, berättar Mats Wikström.

YBS har fantastiskt personal med ett enormt fotbollskunnande. Det finns inte en ligamatch som vi inte har koll på, säger Daniel på YBS. Med hjälp av en strategisk och kraftfull digital strategi så kommer vi öka antalet användare med flera hundra tusen personer i veckan, vilket är helt otroligt, säger Daniel.

YBS är en ren site för fotbollsinformation och matchtips. Våra läsare och användare är förvånade över tipsens träffsäkerhet. Nu har det visat sig att det finns andra internationella marknader som består av otroligt många fotbollsintresserade människor och det är till dem som GOMO Group ska guida oss, säger Daniel Hesser.

GOMO Group grundades 2013 och är Sveriges snabbast växande bolag inom SEO, digital strategi och online-marknadsföring. Bolaget har ca 50 personer anställda i Indien och ytterligare 10 personer som finns representerade med kontor i Stockholm och Göteborg.

Vi har en otrolig tillväxt och kan erbjuda Sveriges i särklass mest kvalificerade och prisvärda digitala strategi. Vårt koncept ha gett oss kunder som AJ Produkter, Hermods, Lantz Metall med flera och intresset för oss bara växer vilket är väldigt roligt, säger Gabriel Ghavami VD på GOMO Group.

Att få ett så här stort och internationellt spännande uppdrag av YBS blir liksom grädde på moset!