B2B Client Qualifiers

Som Sveriges snabbast växande företag inom pull-marketing och med internationella expansionsplaner har GO MO ambitionen att bli störst i Europa. Vi bygger därav upp en ny säljorganisation och söker två resultatdrivna, hårt arbetande tävlingsmänniskor som tillsammans med Customer Acquisition-teamet vill ta sig an en utmanande resa mot toppen.

Om tjänsten

Som Client Qualifier kommer ansvara för den inledande kontakten med potentiella kunder. Du kommer arbeta med telemarketing mot företag och löpande:

  • Prospektera
  • Kvalificera leads och prospekt
  • Boka möten med potentiella kunder
  • Sälja analyser

Fokus kommer vara inbound marketing och att ge prospekt en bra upplevelse av GO MO som leverantör samt att säkerställa att dina kontakter upplever ett värde av er dialog. Du kommer därmed få en bra introduktion och en gedigen utvecklingsplan för att kunna bemöta dina kunder på bästa sätt.

Strategic Growth & New Customer Acquisition Manager kommer ta vid när dina leads är kvalificerade och ansvara för djupare behovsanalys och affärsförslag.

Vi söker dig som

  • Är en oslipad diamant men som har med dig minst ett års erfarenhet av försäljning
  • Talar och skriver svenska och engelska på full professionell nivå då båda språken används dagligen i tjänsten

Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning och/eller tidigare erfarenhet av försäljning av digitala/moderna tjänster. Det är även meriterande om du tidigare arbetat med uppsökande försäljning över telefon eller inbound marketing.