Dansk Content Writer i Göteborg

GO MO Group söker efter dansk Content Writer

GO MO Group letar nu en dansktalande stjärna för en tjänst inom copywriting/content writing.

Vi söker dig med:

  • Danska som modersmål
  • Boende i Göteborg

Content är ryggraden i det SEO-arbete vi gör och är en viktig del i våra kundteam. Alla delar av våra team jobbar tillsammans och tar ett helhetsansvar för våra kunders tillväxtstrategi och leverera maximalt kundvärde i alla projekt. Nu utökar vi vår kompetensprofil med en dansk skribent för copy och content. Du kommer arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i ett litet och sammansvetsat team på vårt kontor på Drottninggatan 38 i Göteborg.

Vi erbjuder

Initialt erbjuder vi en timanställning på vårt content-team, där du skriver content och annonser i sökmotoroptimering- och annonseringssyften för våra kunder. Vi förstår att content är king på Google och utgör en stor del av en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi tillsammans med SEO (Sökmotoroptimering) och SEA (Google Ads).

GO MO producerar content åt både B2C (Business-To-Customer) och B2B (Business-To-Business) inom alla typer av branscher, för stora såväl som små företag. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innefatta följande:

  • Produkt- och tjänstesidor
  • Artiklar/bloggar
  • Google Ads-kampanjer, display banners och ad copy
  • E-postmarknadsföring
  • Social media-inlägg

Mer om GO MO Group

GO MO är ett entreprenörsbolag inom datadriven digital marknadsföring och vi söker just nu passionerade personer som vill vara med och ta GO MO in i framtiden. Om Pull-marketing och SEO är kroppen i vårt erbjudande så är content vår ryggrad.

60% av alla köp startar online där ~90% av alla B2B köpprocesser sker via sökmotorer, främst på Google. Framtidens digitala marknadsföring handlar om att bemöta befintliga behov (Pull-marketing) snarare än att skapa dem, och samtidigt bidra med användbar och intressant content för kunden (Customer Experience Optimization).

Bland våra kunder hittar du några av Nordens största och främsta industribolag, men även mindre bolag med 5 anställda som lägger alla sina marknadsföringspengar i våra händer. Vårt ansvar är stort oavsett storlek på kund.

GO MO Group är en bolagsgrupp med fler än 100 anställda i Göteborg, Stockholm och Pune (Indien) vilket gör arbetet dynamiskt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett snabbväxande gasellbolag som dagligen utmanar de rådande normerna inom marknadsföring för att nå nya höjder och driva utveckling. GO MO strävar efter att vara i särklass den mest kompetent marknadsföringsbyrån inom “digital Pull-marketing” med en vision om att vara det första alternativet för större svenska B2B-organisationer på global nivå.

Vi är ett elitförband inom digital marknadsföring där vi långsiktigt utvecklar våra kunders digitala närvaro och affärer.

Dansk Content Writer i Göteborg

Ta en minut för att fylla i följande formulär