Traineeprogram marknadsföring/CSM i Göteborg och Indien

Som Sveriges snabbast växande företag inom Pull-marketing och med internationella expansionsplaner har GO MO ambitionen att bli störst i Europa inom vår nisch. GO MO karaktäriseras av hög kompetens och höga ambitioner med medarbetare som strävar efter utveckling och som gärna går utanför sin komfortzon. För att vår tillväxtresa skall fortsätta måste vi bygga ett bolag och ett tjänsteerbjudande som fungerar lika bra 2021, som om 5 år. De senaste fyra åren har vi vuxit från 35 till över 120 anställda i Sverige och Indien, nu behöver vi bli fler och ta ett större ansvar för våra kunders tillväxtstrategi och leverera än mer kundvärde.

Om din roll som CSM marketing trainee

En Client Success Manager på GO MO är en hybrid mellan Projektledare, Digital Strateg och konsult. Vi erbjuder ett betalt traineeprogram under sju månader där sista månaden innebär arbete från vårt kontor i Indien. Vi vill förse dig med praktisk erfarenhet, därför erbjuder vårt traineeprogram marknadsföring på riktigt i en ambitiös och livlig miljö. Efter din tid som CSM Marketing Trainee väntar möjligheten till en position som Jr. Client Success Manager.

Traineeprogram marknadsföring

Internationellt fokus: Sju månaders traineeplats där exponentiell utveckling står på schemat! Som en extra morot avslutas traineeprogrammet med en månads spännande jobbresa till vårt Indien-kontor i Pune där en mer avancerad Pull-marketing-utbildning samt managementutbildning är i fokus. Syftet är även att lära känna dina framtida teammedlemmar, men även en chans att få uppleva ett snabbt rörligt affärsklimat och få oförglömliga minnen med fina kollegor.

Personlig utveckling: Mentorskap är en central del under hela perioden. En stark gemenskap, det faktum att vi alltid arbetar i team samt mentorskap är en av huvudingredienserna för kompetensutveckling, och är en viktig pelare i vårt arbete. Som trainee får du en mentor från dag ett. Du kommer tillsammans med Head of Client Success sätta upp en personlig utvecklingsplan för hur du når din fulla potential genom att säkerställa rätt kompetenskartläggning, förutsättningar för utveckling samt karriär inom bolaget. 

Trainee marknadsföring: Vi tror att de bästa lärdomarna kommer från skarpa lägen, därför kommer du arbeta med kunduppdrag genom hela programmet. Under hela resans gång kommer du vara med i spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter och moment i våra leveranser. Detta är ett fantastiskt sätt att bygga upp ditt CV på!

Brett fokus: CSM är en bred tjänst som kräver många färdigheter, därför förser vi dig som trainee marknadsföring, projektledning, och andra viktiga färdigheter som kommer komma till användning.

Efter månad 7

Efter marketing trainee-perioden väntar en entry-level tjänst som Jr Client Success Manager där du kommer driva egna kundprojekt både som strateg och projektledare i strävan efter att bli Sr Success Manager, alternativt växa in in en annan roll inom organisationen i eller utanför Sverige. Som Client Success Management ansvarar du för våra kunders utveckling, resultat samt kundnöjdhet och är därmed bolagets ryggrad. Vår ambition är att utveckla de bästa kundansvariga i branschen. Lyckas du så lyckas GO MO!

Traineeprogrammets plan

Block 1

Bli en strategisk content-ninja och lägg grunden för din marknadsöringskunskap. Lär dig och fördjupa dig inom:

 • Avgärande faktorer inom content
 • Övergripande erfarenhet och förståelse av att skriva annonstexter och copywriting (Google Ads, banners, SoMe, e-post)
 • Övergripande förståelse och kunskap inom kvalitetssäkringsmetodik och att jobba internationellt med kollegor i Indien

Block 2

Här blir ditt traineeprogram marknadsföring på riktigt. Tre veckors SEO-utbildning och allmän exponering mot analys- och strategiarbete:

 • Ta relevanta certifikat inom marknadsföring och pröva dina kunskaper
 • Få exponering till digitala strategiska arbete med nulägesanalyser och strategier med några av Sveriges största B2B varumärken/bolag

Block 3

Utnyttja din teoretiska grund i praktiken och lär dig på riktigt

 • Jobba praktiskt som SEO-analytiker
 • Skapande av analyser och strategier tillsammans med seniora strateger
 • Testa på kundinteraktion i några projekt

 Vi söker dig som

 1. Har minst tre års eftergymnasial utbildning med bra betyg,
 2. Talar och skriver svenska samt engelska på full professionell nivå då båda språken används dagligen i tjänsten.

Det är meriterande om du

 • Behärskar fler Europeiska språk,
 • Har en kompletterande bakgrund som konsult samt om du har erfarenhet av att arbeta eller studera utomlands,
 • Tidigare jobbat med kund inom försäljning eller kundtjänst med goda resultat, speciellt inom B2B segmentet

Som person är du

 • Resultatinriktad
 • Relationsbyggare
 • Orädd
 • Problemlösande
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: enligt överenskommelse
 • Omfattning: traineeplats i 7 månader
 • Placering: Centrala Göteborg och Pune, Indien
 • Ersättning: traineelön, samt resa till Indien inkl. logi sista månaden.

Skicka in din ansökan nu, tjänsten tillsätts löpande

 • Ansvarig för rekrytering av CSM Marketing Trainee: Henrik Anderberg, Head of Client Success och Partner

Traineeprogram marknadsföring/CSM i Göteborg och Indien

Ta en minut för att fylla i följande formulär