Vi söker content-stjärnor

GO MO Group söker efter kreativa individer

GO MO Group letar löpande efter trainees inom copywriting/content writing. Vi erbjuder en betald traineetjänst under sex månader, med möjlighet till fortsatt anställning efter periodens slut.

Under traineetjänsten kommer du vara med i spännande kundprojekt och ansvara för viktiga uppgifter samt moment i våra leveranser. Detta är en fantastiskt möjlighet för dig att kickstarta karriären och krydda ditt CV!

En Content Manager på GO MO är ryggraden i hela vår verksamhet och har en betydelsefull roll i våra kundteam. Alla delar av våra team jobbar tillsammans och tar ett helhetsansvar för våra kunders tillväxtstrategi. Tillsammans levererar vi maximalt kundvärde i alla projekt.

Du kommer jobba tillsammans med fantastiska kollegor i ett litet och sammansvetsat team på vårt kontor  på Drottninggatan 38 i Göteborg.

Vi erbjuder

Hos GO MO Group får du möjligheten att lära dig skriva content och annonser anpassade för en av vår tids viktigaste kanaler: Google. Content är A och O på Google och utgör en stor del av en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi tillsammans med SEO (sökmotoroptimering) och SEA (Google Ads).

Hos GO MO kommer duö få lära dig och förstå skrivprocessen inom den ständigt föränderliga digitala miljön, och samtidigt vara med och utveckla den. Du kommer få testa på och lära dig skriva olika typer av content inom både B2C (Business-To-Customer) och B2B (Business-To-Business) inom alla typer av branscher, för stora såväl som små företag, på svenska såväl som engelska. Du kommer bland annat få testa på och lära dig skriva följande content:

  • Produkt- och tjänstesidor
  • Artiklar/bloggar
  • Google Ads-kampanjer, display banners och ad copy
  • E-postmarknadsföring
  • Social media-inlägg

När praktikperioden är klar kommer du besitta grundläggande kunskaper för att skriva högkvalitativ SEO-content.

Vid intresse erbjuder vi även möjligheten att lära sig webbadministration, det vill säga hantera ett CMS som till exempel WordPress.

Mer om GO MO Group

GO MO är ett entreprenörsbolag inom datadriven digital marknadsföring och vi söker just nu passionerade personer som vill vara med och ta GO MO in i framtiden. Om Pull-marketing och SEO är kroppen i vårt erbjudande, så är content vår ryggrad.

60% av alla köp startar online där ~90% av alla B2B köpprocesser sker via sökmotorer, främst på Google. Framtidens digitala marknadsföring handlar om att bemöta befintliga behov (Pull-marketing) snarare än att skapa dem, och samtidigt bidra med användbar och intressant content för kunden (Customer Experience Optimization).

Bland våra kunder hittar du några av Nordens största och främsta industribolag, men även mindre bolag med 5 anställda som lägger alla sina marknadsföringspengar i våra händer. Vårt ansvar är stort oavsett storlek på kund.

GO MO Group är en bolagsgrupp med fler än 100 anställda i Göteborg, Stockholm och Pune (Indien) vilket gör arbetet dynamiskt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett snabbväxande gasellbolag som dagligen utmanar de rådande normerna inom marknadsföring för att nå nya höjder och driva utveckling. GO MO strävar efter att vara i särklass den mest kompetent marknadsföringsbyrån inom “digital Pull-marketing” med en vision om att vara det första alternativet för större svenska B2B-organisationer på global nivå.

Vi är ett elitförband inom digital marknadsföring där vi långsiktigt utvecklar våra kunders digitala närvaro och affärer.

Vi söker content-stjärnor

Ta en minut för att fylla i följande formulär