Vi söker content-stjärnor

GO MO har precis som många andra påverkats av COVID-19; men vi försöker komma starkare ur krisen genom att aldrig släppa på gasen och fortsätta arbeta inför framtiden. Det gör att vi nu letar 1-2 praktikanter inom copywriting / content writing. Vi ser möjligheten att anställa en efter sommaren när väl stormen blåst förbi.

GO MO söker efter kreativa individer

60% av alla köp startar online där ~90% av alla B2B köpprocesser sker via sökmotorer, främst på Google. Framtidens digitala marknadsföring handlar om att bemöta befintliga behov (Pull-marketing) snarare än att skapa dem, och samtidigt bidra med användbar och intressant content för kunden (Customer Experience Optimization).

GO MO är ett entreprenörsbolag inom datadriven digital marknadsföring och vi söker just nu passionerade personer som vill vara med och ta GO MO in i framtiden. Om Pull-marketing och SEO är kroppen i vårt erbjudande så är content vår ryggrad.

Du kommer arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i ett litet och sammansvetsat team på vårt kontor på Kungsgatan 5 i Göteborg.

Vi erbjuder

Hos GO MO Group får du möjligheten att lära dig skriva content och annonser anpassade för en av vår tids viktigaste kanaler: Google. Content är king på Google och utgör en stor del av en framgångsrik digital marknadsföringsstrategi tillsammans med SEO (Sökmotoroptimering) och SEA (Google Ads).

Hos GO MO kommer du få lära dig och förstå skrivprocessen inom den ständigt föränderliga digitala miljön, och samtidigt vara med och utveckla den. Du kommer få testa på och lära dig skriva olika typer av content inom både B2C (Business-To-Customer) och B2B (Business-To-Business) inom alla typer av branscher, för stora såväl som små företag, på svenska såväl som engelska. Du kommer bland annat få testa på och lära dig skriva följande content:

  • Produkt- och Tjänstesidor
  • Artiklar/bloggar av olika slag
  • Google Ads kampanjer, display banners och ad copy
  • Meta tags (Google sökresultat)

När praktikperioden är klar kommer du besitta grundläggande kunskaper för att skriva högkvalitativ SEO-content. Finns det intresse erbjuder vi även möjligheten att lära sig webbadministration (hantera ett CMS som WordPress).

Mer om GO MO GROUP

Bland våra kunder hittar du några av Nordens största och främsta industribolag samt en av Nordeuropas största tandläkarkoncerner, men även mindre bolag med 5 anställda som lägger alla sina marknadsföringspengar i våra händer. Vårt ansvar är stort oavsett storlek på kund.

GO MO Group är en bolagsgrupp med fler än 100 anställda i Göteborg, Stockholm och Pune (Indien) vilket gör arbetet dynamiskt med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett snabbväxande gasellbolag som dagligen utmanar de rådande normerna inom marknadsföring för att nå nya höjder och driva utveckling. GO MO är ett bolag som strävar efter att vara i särklass den mest kompetent marknadsföringsbyrån inom “digital pull-marketing” med en vision om att vara det första alternativet för större svenska B2B-organisationer på global nivå.

Vi är ett elitförband inom digital marknadsföring där vi långsiktigt utvecklar våra kunders digitala närvaro och affärer.

Vi söker content-stjärnor

Ta en minut för att fylla i följande formulär