Öka din digitala närvaro med GO MO Group

E-handeln har ökat enormt de senaste åren och förväntas att fortsätta öka. Idag finns otaliga artiklar som alla påvisar hur online shoppingen har förändrat beteendet hos konsumenten.
I takt med detta har e-handeln från mobila enheter också ökat avsevärt. Under de tre första kvartalen 2014, handlade hela 35 % från mobila enheter som smartphones och surfplattor. Oavsett storlek på företaget bör alla ha en digital strategi och närvaro för att inte att hamna på efterkälken, att ha en mobil hemsida parallellt med sin ordinarie hemsida ökar definitivt förtagets närvaro online.

mobilhemsida seo

Med hjälp av Google sökmotoroptimering (SEO) kan företag rankas högre på Googles organiska sökresultats lista. Google ”gillar” hemsidor som kontinuerligt uppdateras med nytt och framförallt relevant material.

Genom att lägga in relevanta sökord, sk Keywords, och sökordsfraser i texter, länkar, rubriker och bilder rankas hemsidan högre på Google.

Resultaten utvärderas sedan med kunden för att säkerställa att alla är på samma sida och arbetar mot samma mål. Med SEO är det enkelt att räkna på ROI (return on investment) och företaget kan genom statistik och rapporter se sin utveckling. Att rankas högt på Google är inget som sker över en natt och det krävs kontinuerligt arbete för att upprätthålla resultaten, detta är något kunden bör vara medveten om.

En digital strategi fastställs bla utefter information man får via en nuläges- och konkurrensanalys. Strategin är alltid baserad på den information som erhållits under analysen och GO MO Group genomför detta tillsammans med kunden för att identifiera de faktiska behoven innan arbetet startar. Informationen leder i sin tur till att förbättra tillgängligheten för företagets produkt eller tjänst.

GO MO Group fungerar inte bara som en leverantör av digitala tjänster utan har också en roll som är både rådgivande och utbildande. Under fliken ”Vad gör vi” kan du läsa mer om hur GO MO Group arbetar med Google sökmotoroptimering, mobila hemsidor och övriga tjänster de har i beredskap.
Kontakta teamet för en fri konsultation i digital strategi för ditt företag!

 

 

 

 

 

 

 

 

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com