GO MO GROUP DONERAR HEMSIDA 2014-05-20

Det prestigefyllda uppdraget att skapa en hemsida åt Micael Bindefelds stiftelse gick till GO MO Group AB. Stiftelsens syfte är att förmedla kunskap om förintelsen till en stor publik.

Jag vill tro att man genom ett ansvarsfullt företagande kan kontrollera hur morgondagens samhälle ser ut! När Micael ringde mig och frågade om vi ville vara delaktiga i projektet, så fanns det bara ett svar – ABSOLUT!Gabriel Ghavami, VD på GO MO GROUP AB

 

Vi anser att ändamåWordpress sida Bindefeld Stiftelselet alltid är viktigast när man skapar hemsidor eller annan webb. En utmaning var att optimera slutprodukten med hänsyn till de krav som stiftelsen hade. Tanken är att driva stiftelsen med så låga omkostnader som möjligt då resurserna skall ämna ändamålet. Det har vi lyckats med.
GO MO Group levererar inte endast en webb-lösning utan vi ser oss även som en långsiktig kamrat till stiftelsen.

GO MO Group utvecklar hemsidan i WordPress och i sk ”responsive design” vilket gör att innehåll på hemsidan anpassas till alla typer av skärmstorlekar såsom datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Micael Bindefelds Stiftelse är ett initiativ taget av Micael Bindefeld och har för avsikt att stödja de som har en vilja att kommunicera, ge information, bildsätta eller på annat sätt förmedla kunskap till en bred svensk publik med berättelser om Förintelsen.

GO MO Group är Sveriges snabbast växande bolag inom produktion av hemsidor, mobila hemsidor, SEO och digitala strategier. Bolaget består av ett passionerat och engagerat team med en gedigen kultur av entreprenörsanda som tillsammans arbetar för att kunna optimera våra kunders försäljning i digitala kanaler.
GO MO GROUP:s kunder behöver aldrig kompromissa när det kommer till kostnad, kvalitet eller effektivitet.

PressRealease_Gomogroup_BindefeldStftelse_official

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com