GO MO Group FIRAR med ett SEO-erbjudande!

Göteborg 2014-10-23

”För att fira dessa fantastiska resultat har jag efter avstämning med mitt produktionsteam beslutat att vi from 1 november 2014 erbjuder en stor kampanjrabatt till samtliga kunder som vill anlita oss för SEO eller för byggnation av ny hemsida!”

Idag meddelade GO MO Groups VD att samtliga resultat för våra SEO-kunder överträffat alla förväntningar i vissa fall har vi ökat relevant webbtrafik med över 150%,  

 GO MO Group erbjuder sökmotoroptimering, mobilahemsidor och hemsidorSökmotorsoptimering (SEO) – olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

Det viktiga är inte bara att  rankas högt i utan att synas med korrekt innehåll. Konkurrensen hårdnar och vinnarna är de företag som utgår från kundernas sökbeteende och behov när de tar fram innehåll till en webbsida.

 

Erbjudandet ska gälla året ut och innebär en rabatt om 25% från ordinarie pris!

Erbjudandet skall även innefatta alla kunder som håller på att teckna upp sig just nu!

 

 

 

 

Hälsningar,

Gabriel Ghavami, CEO

 Mobil. +46 702 451 251 | E-post. gg@gomogroup.com

 

GO MO Group är idag Sveriges snabbast växande bolag inom framåtskridande digitala strategier, Sökmotorsoptimering (SEO), utveckling av hemsidor samt mobil webbutveckling. Bolaget består av ett passionerat och engagerat team som har erfarenhet ifrån försäljning, medieanalys, men också från industri och bankvärlden. Denna mix av erfarenheter blandat med en gedigen kultur av entreprenörsanda bäddar för att kunna optimera våra kunders försäljning via mobil och digital kommunikation på bästa sätt.

mm

Fifteen years of experience in free enterprises from NYC, Copenhagen and Gothenburg/Stockholm. Dreaming of building the most awesome Digital B2B Agency in the world. Business degree in marketing from Hawaii Pacific University (HPU).