GO MO Group anlitas av Göteborgs Auktionsverk. 2013-12-06

“Helhets tänket är det viktigaste, vi kommer se över och optimera alla digitala kanaler med affärsnyttan som fokus. Vi levererar inte endast en webb-lösning utan ser oss som en partner till Auktionsverket och kommer se över allt ifrån Socila Medier, E-postmarknadsföring, SEO och mycket mer” säger Gabriel Ghavami, VD, på GO MO Group. 

mobil webbutveckling i Stockholm

 För att bland annat skapa en framtidssäker digital strategi, mobil hemsida och ordinare webb.

Auktionskunden har flyttat online, och det blir allt viktigare med en dynamisk strategi för att alltid bemöta konsumentens krav, oavsett digital kanal.

I uppdraget ingår en heltäckande och framtidssäker digital strategi med syfte att sätta Göteborgs Auktionsverk i framkant för en traditionell och konservativ bransch. Den nya hemsidan och mobilsidan kommer att få en tydlig struktur och vara lättnavigerad samt ge en överskådlig presentation av Göteborgs Auktionsverk. GO MO Group utvecklar hemsidan i sk ”responsive design” vilket gör att den anpassas till alla typer av datorer och surfplattor. Utöver en hemsida i” responsive design” skapas även en mobil hemsida framtagen för att på ett optimalt sätt bemöta de höga krav som mobila besökare ställer. Den mobila hemsidan är tydlig, enkel och  möter det ”nya mobila surf-beteendet” där besluten eller köpprocessen startar på tåget, i rulltrappan eller när man ligger i TV soffan.

GO MO Group är otroligt stolta över detta uppdrag och ser fram emot att presentera lösning i januari 2014.

Göteborgs Auktionsverk har förrättat auktioner i över 300 år. Verksamheten grundades redan år 1681 och är därmed ett av världens äldsta auktionshus.

GO MO Group är idag Sveriges snabbast växande bolag inom utveckling av mobila hemsidor. Bolaget består av ett passionerat och engagerat team som har erfarenhet ifrån försäljning, medieanalys, men också från industri och bankvärlden. Denna mix av erfarenheter blandat med en gedigen kultur av entreprenörsanda bäddar för att kunna optimera våra kunders försäljning via mobil och digital kommunikation på bästa sätt.

Produktionen är idag förlagd i Indien, där vi även har svensk personal på plats. Vår produktions och utvecklings filosofi sätter oss i framkant i Norden.

Våra kunder behöver aldrig kompromissa när det kommer till kostnad, kvalitet eller effektivitet.

 

 

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com