GO MO Group hjälper MyGrad med SEO och digital strategi

För att rankas högt på Google bör varje företag ha en uppdaterad och framtidssäkrad digital strategi samt arbeta aktivt för en högre rankning.

Då en person söker efter information på Google, kommer han eller hon med största sannolikt att klicka på ett av resultaten som visas på första sidan, till och med på något av de fem första resultaten som visas. En väldigt liten del av besökarna går till sida två för att hitta den informationen dom söker efter.

Att rankas på första sidan och helst i de första fem sökresultaten, spelar en stor roll. För att uppnå detta och möta den hårda konkurrensen i näringslivet bör varje företag ha bra SEO (Search Engine Optimization) och digital strategi.

studentmössor

GO MO Group är ett ledande företag i Sverige som hjälper sina kunder genom att erbjuda en bra och framtidssäker digital strategi med goda resultat.

MyGrad är ett företag som har tagit hjälp av GO MO Group för att ta fram en digital strategi samt SEO till sin verksamhet. MyGrad säljer studentmössor, kläder och övriga accessoarer online, för studentmössa pris och information om MyGrads produkter gå in på www.mygrad.se.

Varje företag har en separat strategi som planeras genom analys av verksamheten vid en första etapp. Experterna på GO MO Group är väl medvetna om detta faktum och planerar därmed skräddarsydda strategier för var och en av sina kunder och därmed visar goda resultat.
Med en stor erfarenhet i kombination med uppdaterade strategier, visar GO MO Group sig vara ett snabbt växande företag inom både webbutveckling och SEO.

För att förbättra Er organiska ranking på Google, kontakta GO MO Group för analys och konsultation.

 GOMO SEO

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com