GO MO Group lanserar ny webbplats åt Kvarnholmen 2014-02-24

GO MO Group lanserar stolt ny webbplats åt Kvarnholmen.  

I uppdraget ingår en heltäckande och framtidssäker digital strategi med syfte att sätta Kvarnholmen.com i framkant för en traditionell och konservativ bransch.

Vi har sett över alla digitala kanaler med affärsnyttan som fokus, den nya hemsidan utvecklas i WordPress och i Responsiv-design. Vi utvecklar även en separat mobil hemsida i HTML/CSS/JAVA för att på ett optimalt sätt bemöta mobila besökare. Den mobila hemsidan har en separat mobil digital strategi med syfte att fånga upp internetbesökare som är på språng och vill på ett lättnavigerat sätt komma i kontakt med Kvarnholmen.

Den digitala strategin har en tydlig struktur, är lättnavigerad samt ger en överskådlig presentation av Kvarnholmen. Sidan fungerar också som ett kommunikationsverktyg för hyresgäster där kontaktuppgifter och möjlighet till felanmälningar är helt digitala.

 

mobila hemsidor responsive design

 

Kvarnholmen Utveckling AB driver stadsutvecklingen på Kvarnholmen och ägs gemensamt av JM, Peab och Folksam. I arbetet ingår att utveckla infrastrukturen på ön, förvalta kommersiella fastigheter samt tillsammans med Nacka kommun ta fram nya detaljplaner för Kvarnholmen.

 

GO MO Group är idag Sveriges snabbast växande bolag inom utveckling av mobila hemsidor. Bolaget består av ett passionerat och engagerat team som har erfarenhet ifrån försäljning, medieanalys, men också från industri och bankvärlden. Denna mix av erfarenheter blandat med en gedigen kultur av entreprenörsanda bäddar för att kunna optimera våra kunders försäljning via mobil och digital kommunikation på bästa sätt.

Produktionen är idag förlagd i Indien, där vi även har svensk personal på plats. Vår produktions och utvecklings filosofi sätter oss i framkant i Norden.

 

Våra kunder behöver aldrig kompromissa när det kommer till kostnad, kvalitet eller effektivitet.

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com