GO MO Group utmärker sig i framtagandet av digitala strategier för sina kunder

För att rankas bra på Googles organiska lista, behöver ett företag överväga sin digitala strategi som i sin tur ansvarar för den samma. GO MO Group har utmärkande byggt olika digitala strategier för sina kunder i Sverige.

Det har skett en enorm ökning av antalet företag i hela världen och därmed har konkurrensen hårdnat ordentligt de senaste åren. För att hänga med i utvecklingen har företag hittat olika vägar för att nå potentiella kunder. Numera är det många företag som vänder sig till marknadsföring på nätet och olika digitala strategier för att rankas bra på Googles organiska lista. Att rankas bra på Google ger en bra och relevant trafik till ett företags webbplats som i sin tur ger affärsmöjligheter. För att bygga en digital strategi, måste man först analysera ett företag på djupet för att kunna gå vidare.

1465786_643342539037853_1856301165_o

GO MO Group är ett företag som har byggt och genomfört ett stort antal digitala strategier för olika kunder med mycket goda resultat. En bra och idiotsäker digital strategi innebär ett övervägande av ”on- page” optimering, ”off-page” aktiviteter och skapande/publicering av bra och relevant innehåll på webbplatsen. Medans ”on-page” optimering innehåller nödvändiga uppdateringar som gjorts på hemsidan som metataggar, bild alt. taggar och så vidare off-page” aktiviteter omfattar publicering av pressmeddelanden, artiklar och olika innehåll med anknytning till verksamheten på olika plattformarna. Förutom det så ska webbplatsen innehålla en blogg som uppdateras regelbundet. Bloggen på hemsidan tillåter interna länkar till olika relevanta sidor samtidigt som information till Google ges om de nya tjänsterna på sajten. Detta håller hemsidan uppdaterad med nytt innehåll och hjälper webbplatsen att synas på första sidan i en sökmotor vilket kallas SEO.

Varje typ av verksamhet kräver en ny strategi och GO MO Group har utmärkt sig genom att bygga olika digitala strategier till ett stort antal av sina kunder. GO MO Group bygger och implementerar strategier för både B2B (Business to Business) och B2C (Business to Customer) klienter. En kund som GO MO Group arbetar tillsammans med  är Actus Flytt. Actus Flytt är en flyttfirma i Sverige som hjälper sina kunder med alla typer av flyttjänster.

GOMO SEO

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com