Mobilanpassa ditt företag med GO MO Group

April 2015 lanseras Googles nästa stora uppdatering som i korthet går ut på att mobilvänlighet blir en otroligt viktig faktor för att rankas högt på Google.

 

Fler företag har börjat anpassa sig efter marknaden genom att skapa en mobil hemsida. Enligt experter, är en mobil optimerad hemsida för ett företag en av nycklarna till framgång.

 

mobil marknadsföring görs bäst med en mobilvänlig hemsidaMobil marknadsföring är en metod som använder mobiltelefoner för att främja affärer. Genom mobil marknadsföring eller mobil reklam kan företagen ge riktad och träffsäker information och på så sätt ger annonskampanjer bra resultat och är dessutom mätbar på ett helt annat sätt än traditionell marknadsföring som tex tv- och tidningsannonser.

 

Det finns en rad olika metoder anpassade till mobiltelefoner och surfplattor för att marknadsföra sina produkter. Individualiserade annonser gynnar både företagen och kunderna. Att utforska kundgruppen och anpassa den mobila marknadsföringen därefter kan spara företagen mycket pengar.

 

GO MO Group har skapat lyckade mobila marknadsföringskampanjer för några av sina kunder. Tillsammans med dessa tjänster är företaget också medveten om Google sökmotoroptimering & digital strategi.
Genom att tillämpa SEO vänliga strategier ser GO MO Group till att just ditt företag rankas högt på Google.

 

FÖRDELAR MOBIL HEMSIDA:

Kan anpassas för mobila användare

Ska vara den mest mobilvänliga versionen av hemsidan

Enklare och billigare att designa

Separat mobil digital strategi

 

NACKDELAR – MOBIL HEMSIDA:

Återkommande underhållsarbete

Högre kostnader för att uppdatera innehållet på flera hemsidor

Kan komma att behöva göras om för att passa framtida webbläsare

För att komma i kontakt med GO MO Group, gå in på deras hemsida där du kan läsa mer om hur dom jobbar, se olika case och några av deras tidigare arbeten.

 

 

 

 

 

 

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com