Nikolaj d’Ètoiles väljer GO MO Group som leverantör 2014-10-09

Nikolaj d’Ètoiles väljer GO MO Group som leverantör av ny E-handelsplattform och SEO-partner.

Stockholm Fashion Week har just avslutats och jag kan inte tänka mig en bättre tidpunkt för att gräva ner mig i SEO för ett så aktuellt modeföretag som Nikolaj och deras nya E-handel satsning. Vi kommer använda oss av en speciell SEO Strategi som vi vill mena är viktig och som kommer fungera bra för denna kund….

säger Gabriel Ghavami, VD, på GO MO Group

Det blir GO MO Group som anlitas för att skapa en framtidssäker digital strategi, Responsive E-handel och ett långsiktigt Sökmotoroptimeringsarbete.

ehandel_seo_digitalstrategi_gomogroup_för_Nikolaj-dEtoilesGO MO Group är stolta över detta uppdrag och ser fram emot att presentera lösning i november 2014.

Vi satsar på en kraftfull strategi för att alltid bemöta konsumentens krav, oavsett digital kanal. I uppdraget ingår en heltäckande och framtidssäker digital strategi med syfte att sätta Nikolaj d’Ètoiles i framkant i en högt konkurrensutsatt bransch.

Den nya hemsidan är en E-handel utvecklad i WordPress. Vi utvecklar E-handeln i sk ”responsive design” vilket gör att den anpassas till alla typer av datorer, surfplattor och mobiltelefoner. En tydlig, enkel site som möter det ”nya mobila beteendet” där besluten eller köpprocessen startar på tåget, i rulltrappan eller när man ligger i TV soffan och kanske avslutas via en vanlig dator.

 

Nikolaj d’Ètoiles, kända för sin mytologi, fräckhet och elegans. Genom en resa av ständig förändring ser vi att historien är inte bara definieras av handlingarna av människan, utan av kläder för varje ålder och tid.

 

GO MO Group är idag Sveriges snabbast växande bolag inom framåtskridande digitala strategier, Sökmotorsoptimering (SEO), utveckling av hemsidor samt mobil webbutveckling. Bolaget består av ett passionerat och engagerat team som har erfarenhet ifrån försäljning, medieanalys, men också från industri och bankvärlden. Denna mix av erfarenheter blandat med en gedigen kultur av entreprenörsanda bäddar för att kunna optimera våra kunders försäljning via mobil och digital kommunikation på bästa sätt.

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com