SÖKES: Project Manager till vårt Stockholmskontor

 

Vi växer och söker tillsammans med Oddwork en Project Manager till vårt kontor i Stockholm!

 

OM TJÄNSTEN SOM PROJECT MANAGER HOS OSS
Din framgång är vår passion. I början av din tjänst som Project Manager kommer du att gå bredvid en av våra säljare för att få en god inblick i bolagets arbetssätt och de tjänster som GO MO Group erbjuder. I din roll kommer du att ta över bolagets befintliga kunder och hjälpa dem att bygga och implementera strategier för att förbättra deras digitala närvaro och marknadsföring. I ditt arbete kommer du att ha mycket kontakt med kunder i form av både fysiska möten och över Skype eller telefon. Du håller i taktpinnen för att produktionen skall vara synkad med kundernas beställningar bestående av content och publicering, där du är en viktig länk mellan kund och kontoret i Göteborg, men främst med dina kollegor i Indien där produktionen sker.

VI SÖKER DIG SOM…
… har ett brinnande intresse för marknadsföring och god förståelse för affärer! Du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och ser dig kanske på sikt inom en ledande position i bolaget! Du kommer sannolikt från byråvärlden och har erfarenhet av projektledning för både mindre och större grupper. Som person är du kreativ, lyhörd och duktig på att skapa strukturer för ditt eget arbete. Du är en fantastisk relationsbyggare och älskar att möta människor! I ditt arbetssätt är du organiserad och arbetar med stor noggrannhet. Du är nyfiken och teknikintresserad, där du har en passion för och är väl insatt i digital marknadsföring och då främst SEO (sökmotors optimering), SEA och ständigt önskar att bredda dina kunskaper inom området.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning och körkort är ett krav.

VAD GO MO GROUP ERBJUDER DIG!
Som Project Manager på GO MO Group kommer du att bli en del av ett snabbväxande bolag där du sätter ramarna för din utveckling! För rätt person finns här fantastiska möjligheter att växa och på sikt få en ledande position inom bolaget. Bolaget har ett stort nätverk och lägger mycket resurser för att medarbetare ska lyckas så bra som möjligt i sina yrkesroller! Under året åker bolaget gemensamt på flera resor/konferenser, bland annat för att besöka och arbeta på kontoret i Indien och under förra året var de i Barcelona.

Du kommer att arbeta kontorstider måndag till fredag, och ha tillgång till arbetsdator- och telefon.

START: Omgående
PLATS: Stockholm
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Devin Lincoln, devin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-03-07

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående: http://oddwork.se/jobb/project-manager-till-go-mo-group-i-stockholm/

 

 

mm

Fifteen years of experience in free enterprises from NYC, Copenhagen and Gothenburg/Stockholm. Dreaming of building the most awesome Digital B2B Agency in the world. Business degree in marketing from Hawaii Pacific University (HPU).