Svenska företags digitala kompetens släpar efter, visar Googles nya rapport 2013-10-29

“Svenska konsumenter är mer pålästa och kunniga med en smart telefon i handen. Men svenska företags digitala kompetens släpar efter, visar Googles nya rapport om den mobila kunden.” -DN

Vi är experter inom Mobil Digital Strategi och hjälpt bolag som Capio Koncernen, Clario Choice Hotel och Wistrand Advokatbyrå att skapa och lyckas med Digitala strategier. GO MO Group har även internationell kompetens och varit delaktiga i Starbucks framgångar i Tyskland.

mobil digital strategi i Stockholm

 

Medan konsumenterna har anammat den nya tekniken har företagen inte hängt med. 33 procent av de tillfrågade uppger att de använder mobilen för att handla en produkt eller tjänst. Och här har företagen en del att lära sig.

– Företag i Storbritannien och Danmark ligger före. Alltför många företag har sajter som är svåra att använda med smarta telefoner, de saknar klickbara telefonnummer eller klickbara adresser, säger Sven Törnkvist.
Och han får medhåll.

– För vissa konsumenter är det nästan omöjligt att nå företaget, ofta hänvisas man till ett e-postformulär om ett köp krånglar, säger Jan Bertoft.

 

kontakta oss idag: www.gomogroup.com

 

 

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com