Varför måste företag i Sverige utveckla en mobil hemsida?

mobilahemsidor design i Stockholm

Idag är mobilen en självklar del av Ditt företag, mobil digital kommunikation har blivit avgörande för ett varumärkes digitala närvaro sedan mobilt internetsurfande överstigit traditionellt internetbruk via datorer (2013).

Det är viktigare än någonsin att ha en partner som GO MO Group. Vi hjälper Dig ta korrekta beslut för just Ditt företags varumärke, en partner som vågar peka Dig i rätt riktning och tom en annan riktning än den du tänkt. En partner som kan tänka på affärsnyttan av en digital strategi, och inte endast tekniken bakom lösningarna (affärsnyttan handlar om mer än bara appar eller mobila hemsidor).

GO MO Group hjälper Dig även med att utvärdera priser samt utveckla den mobilhemsida till korrekt värde, vi optimerar den mobila hemsidan för SEO (sökmotorsoptimering) samt garanterar förstklassig design för den mobila hemsidan.

GO MO Group får Dig att förädla inte bara Din digitala närvaro, utan hela Din affär! – Vi hittar gemensamt nya lösningar och affärsmöjligheter där mobilen blir mer än bara en kanal- Vi skapar nya affärer via den mobila kanalen och hjälper Dig att sätta din produkt eller tjänst i händerna på dina kunder.

Ett partnerskap med GO MO Group innebär att vi alltid börjar med att se till våra kunders krav och användarens faktiska behov vid olika tillfällen (ofta märker vi att konsumenten har ett annat behov när de mobilsurfar). Vi skräddarsyr då en webblösning, hemsida eller mobil hemsida utefter dina  kunders behov med syfte av att skapa nya och fler affärer åt Dig!

 

mm

Online Marketing & Digital Strategy +46 (0) 703 555 843 pd@gomogroup.com