Vårt syfte är att alltid utmana
marknadsföringen/

Vi jobbar ständigt för att våra kunder skall ligga längst fram i ledet.
Genom extremt tufft arbete är vi Sveriges snabbast växande bolagen inom SEO,
webbutveckling och implementering av digitala strategier. /

GO MO Group och vår verksamhet/

Vår affärsidé är enkel – att varje dag utmana marknadsföringen i syfte om att stänga gapet mellan marknadsföring och försäljning. Detta gör vi genom en förstklassig produktionskapacitet i Pune, Indien där vi har svensk personal på plats som möter dagens och morgondagens digitala utmaningar.

Med detta optimala upplägg kan vi rekrytera spetskompetens som inte finns i Sverige till ett rimligt pris.

Vi vill vara Sveriges bästa SEO-byrå

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten idag är helt drivande och vi företagare måste haka på – kosta vad det kosta vill. Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Vår ambition är att alltid vara bäst. För att bli bäst måste man jobba med de bästa och det visste vi från start. Vi såg snabbt till att omringa oss med människor som var mycket duktigare än oss själva samt såg till att från start ta in människor med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på.
En stor del av vår framgång beror på hårt arbete och enorm fokus. Det som har bidragit till att vi har lyckats är faktumet att vi har kapitaliserat på paradigmskiftet inom den digitala världen samt att Google har ändrat spelreglerna för den organiska rankningen.

Förtroende uppdrag och rekordstart

Året 2019 startade med att vi fick in prestigeuppdrag från globala ledare inom bland annat shipping-, tung industri och tillverkningssektorn. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing, samt B2B SEO på flera internationella marknader som Tyskland, USA och Polen.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en Pull-marketing samt SEO-tjänst som stänger gapet mellan marknadsföring och försäljning genom datadrivna strategier. Vi ligger helt rätt i tid men rör oss framåt med stor ödmjukhet och stävan om att altid bli bättre.

 

Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som arbetar proaktivt och har lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid!

Gabriel Ghavami förklarar GO MO Groups försäljningstratt

Vi bygger GO MO Group med fokus på kompetens

Vi i ledningen tror på ett långsiktigt ägande och att bygga ett bolag som vi alla kan vara väldigt stolta över. Vi bygger GO MO Group med fokus på kompetens, vi omringar oss med medarbetare som är duktigare än oss själva och vi såg även till att från start ta in personal med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på. Med denna strategin är vi övertygade om att vi kan skapa ett hållbart företagande och en oändlig tillväxt inom digital marknadsföring.

 

På våra kontor i Stockholm och Göteborg arbetar ett proaktivt samt målmedvetet team, tillsammans i full fokus för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta tjänst inom digital marknadsföring.

Vårt team i Indien

Kompetensen samt strategin förde oss till Indien och Pune är en korrekt plats för vårt företag. Där är en universitetsstad och där bor cirka tre miljoner, vilket betyder att många av dessa människor är unga, välutbildade och har relevanta kunskaper som är helt rätt i tid.

Det är även en bonus att kunna dra fördel av indiska priser för att paketera konkurrenskraftiga tjänster till våra kunder och trots detta ha en rimlig marginal. Det ger oss större frihet och gör att vi kan växa i den takt vi önskar.

 

Den kompetens vi eftersöker är svår att hitta i Sverige och om vi hittar den är den för dyr. Med produktion i Sverige hade det varit omöjligt att kunna erbjuda samma kvalitet, pris och definitivt inte i de volymer vi gör idag.

 

VÅRA MEDARBETARE

SEO STOCKHOLM OCH GOTEBORG

MEDARBETARE

KUNDNÖJDHET

TILLVÄXT 2015 – 2018

SÖKMOTOROPTIMERING

Våra mest lyckade case är där det finns en intern kompetens inom SEO och viljan att jaga höga ROI-värden.

SEO är ett långsiktigt arbete och relationen mellan oss och kund är nyckel till framgång.

DIGITAL STRATEGI

Digital kommunikation har blivit avgörande för ett varumärkes digitala närvaro. Att rankas högt på Google med relevant information är nyckeln. Vi hittar gemensamt nya lösningar och affärsmöjligheter där den digitala kanalen blir mer än bara en kanal.

WEBBUTVECKLING

Vi utvecklar din hemsida i WordPress för att du enkelt ska kunna uppdatera den på egen hand. Vi ser det som en självklarhet att din hemsida är optimerad för alla olika typer av skärmstorlekar och enheter.

Kontakta oss