Mottot är att vara: SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG/

Sedan skadar det inte att vi genom extremt hårt arbete idag är Sveriges snabbast växande bolagen inom SEO, webbutveckling och implementering av digitala strategier. Vi jobbar ständigt för att våra kunder skall ligga längst fram i ledet./

GO MO Group och vår verksamhet/

Vår affärsidé är enkel; att med en förstklassig (egen) produktionskapacitet i Indien med svensk personal på plats möta dagens och
morgondagens digitala utmaningar. Med detta upplägg kan vi rekrytera kompetens som helt enkelt inte finns i Sverige, och det
till extremt rimliga priser.
Vi är ett 60-tal glada och entusiastiska medarbetare på bolagets tre olika kontor. Flest medarbetare har vi på vårt underbara kontor i Pune.

Vi vill vara Sveriges bästa SEO-byrå

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Vår ambition är alltid att vara bäst. För att bli bäst måste man jobba med de bästa, det var något vi visste från start. Därför såg vi snabbt till att omringa oss med människor som var mycket duktigare än oss själva, och såg till att från start ta in människor med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på.
Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

Förtroende uppdrag och rekordstart

2017 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AlfaLaval, BestWestern, TUV NORD och Hogia. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder.

 

Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! Vi har t.ex. lyckats ranka våra kunder så bra på Googles organiska lista, med relevanta sökord, att vi i många fall ökat trafiken via Google-sökningar med över 100% på under 8 månader, vilket är helt fantastiskt.

GO MO Group laget i Sverige

Vi bygger GO MO med fokus på kompetens

Vi i ledningen tror på ett långsiktigt ägande och att bygga ett bolag vi alla kan vara väldigt stolta över. Vi bygger GOMO med fokus på kompetens, vi omringar oss med medarbetare som är mycket duktigare än oss själva och såg även till att från start ta in personal med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på. Med den strategin är vi övertygade om att vi kan skapa ett hållbart företagande och en oändlig tillväxt inom digital marknadsföring.

 

På våra kontor i Stockholm och Göteborg arbetar ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus arbetar tillsammans för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta tjänst inom digital marknadsföring.

Vårt team i indien

Kompetens förde oss till Indien. Pune är en väldigt strategiskt korrekt plats för vårt företag. Där bor ca tre miljoner, och i och med att det är en universitetsstad är många av dessa människor unga, välutbildade och har väldigt relevanta kunskaper.
Det är självklart även en bonus att kunna dra fördel av indiska priser för att paketera konkurrenskraftiga tjänster till våra kunder och trots det ha rimliga marginaler. Det ger oss större frihet och gör att vi kan växa i den takt vi önskar.

 

Den kompetens vi eftersöker är svår att hitta i Sverige och om vi hittar den är den för dyr. Med produktion i Sverige hade vi omöjligt kunnat erbjuda samma kvalitet eller priser, och definitivt inte i de volymer vi gör idag.

 

VÅRA MEDARBETARE

SEO STOCKHOLM OCH GOTEBORG

MEDARBETARE

KUNDNÖJDHET

TILLVÄXT 2014 – 2017

SÖKMOTOROPTIMERING

Våra mest lyckade case är där det finns en intern kompetens inom SEO och en vilja att jaga höga ROI-värden.

SEO är ett långsiktigt arbete och relationen mellan oss och kund är nyckel till framgång.

DIGITAL STRATEGI

Digital kommunikation har blivit avgörande för ett varumärkes digitala närvaro. Att rankas högt på Google med relevant information är nyckeln! Vi hittar gemensamt nya lösningar och affärsmöjligheter där den digitala kanalen blir mer än bara en kanal.

WEBBUTVECKLING

Vi utvecklar din hemsida i WordPress för att du enkelt ska kunna uppdatera den på egen hand. Vi ser det som en självklarhet att din hemsida är optimerad för alla olika typer av skärmstorlekar och enheter.

Kontakta oss