VÅRT SYFTE ÄR ATT UTMANA MARKNADSFÖRINGEN OCH ALLTID BLI BÄTTRE/

Vi jobbar ständigt för att våra kunder skall ligga längst fram i ledet. Sedan skadar det inte att vi genom extremt hårt arbete idag är Sveriges snabbast växande bolagen inom SEO, webbutveckling och implementering av digitala strategier. /

GO MO Group och vår verksamhet/

Vår affärsidé är enkel; att varje dag utmana marknadsföringen i syfte om att stänga gapet mellan marknadsföring och försäljning. Vi gör detta genom att med en förstklassig produktionskapacitet i Pune, Indien där vi har svensk personal på plats möta dagens och morgondagens digitala utmaningar.

Med detta optimala upplägg kan vi rekrytera spetskompetens som helt enkelt inte finns i Sverige, och det till extremt rimliga priser.

Vi vill vara Sveriges bästa SEO-byrå

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Vår ambition är alltid att vara bäst. För att bli bäst måste man jobba med de bästa, det var något vi visste från start. Därför såg vi snabbt till att omringa oss med människor som var mycket duktigare än oss själva, och såg till att från start ta in människor med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på.
Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

Förtroende uppdrag och rekordstart

2018 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. Stena Metall, COOR, och Volvo Trucks. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och B2B SEO på flera internationella marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en pull-marketing och SEO-tjänst som stänger gapet mellan marknadsföring och försäljning genom data-drivna strategier. Vi ligger otroligt rätt i tiden men rör oss framåt med stor ödmjukhet och stävan om att altid bli bättre.

 

Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid!

Vi bygger GO MO med fokus på kompetens

Vi i ledningen tror på ett långsiktigt ägande och att bygga ett bolag vi alla kan vara väldigt stolta över. Vi bygger GOMO med fokus på kompetens, vi omringar oss med medarbetare som är mycket duktigare än oss själva och såg även till att från start ta in personal med olika bakgrunder för att ha en diversifierad plattform att stå på. Med den strategin är vi övertygade om att vi kan skapa ett hållbart företagande och en oändlig tillväxt inom digital marknadsföring.

 

På våra kontor i Stockholm och Göteborg arbetar ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus arbetar tillsammans för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta tjänst inom digital marknadsföring.

Vårt team i indien

Kompetens förde oss till Indien. Pune är en väldigt strategiskt korrekt plats för vårt företag. Där bor ca tre miljoner, och i och med att det är en universitetsstad är många av dessa människor unga, välutbildade och har väldigt relevanta kunskaper.
Det är självklart även en bonus att kunna dra fördel av indiska priser för att paketera konkurrenskraftiga tjänster till våra kunder och trots det ha rimliga marginaler. Det ger oss större frihet och gör att vi kan växa i den takt vi önskar.

 

Den kompetens vi eftersöker är svår att hitta i Sverige och om vi hittar den är den för dyr. Med produktion i Sverige hade vi omöjligt kunnat erbjuda samma kvalitet eller priser, och definitivt inte i de volymer vi gör idag.

 

VÅRA MEDARBETARE

SEO STOCKHOLM OCH GOTEBORG

MEDARBETARE

KUNDNÖJDHET

TILLVÄXT 2015 – 2018

SÖKMOTOROPTIMERING

Våra mest lyckade case är där det finns en intern kompetens inom SEO och en vilja att jaga höga ROI-värden.

SEO är ett långsiktigt arbete och relationen mellan oss och kund är nyckel till framgång.

DIGITAL STRATEGI

Digital kommunikation har blivit avgörande för ett varumärkes digitala närvaro. Att rankas högt på Google med relevant information är nyckeln! Vi hittar gemensamt nya lösningar och affärsmöjligheter där den digitala kanalen blir mer än bara en kanal.

WEBBUTVECKLING

Vi utvecklar din hemsida i WordPress för att du enkelt ska kunna uppdatera den på egen hand. Vi ser det som en självklarhet att din hemsida är optimerad för alla olika typer av skärmstorlekar och enheter.

Kontakta oss