Traditionell expertis,
framtidsorienterade
marknadsförare

Vi är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper ledande B2B-företag att uppnå optimala marknadsföringseffekter. Vi kallar det vi gör för Pull-marketing.

En del av Collaboration Art.

Vår erfarenhet och strategiska inriktning utgör grunden för vår roll i Collaboration Art, en sammanslutning av entreprenörer som tillsammans bygger ett framstående varumärkeshus inom prestationsbaserad marknadsföring.

Collaboration Art utvecklar ett ”house of brands” för Europas ledande performancebyråer, där de stärker entreprenörsdrivna företag genom strategiska förvärv och nätverksstöd, samtidigt som de bevarar våra unika varumärken och företagskulturer.

Vi drivs av vår VD, Gabriel Ghavami, som säger – Jag är fast övertygad om att vi bara är i lindan av vad som kommer att bli historiens största omställning inom kommunikation och köpbeteende och därmed hur företagskommunikation kommer se ut om 20–30 år.

Jag är fast övertygad om att vi bara är i lindan av vad som kommer att bli historiens största omställning inom kommunikation och köpbeteende och därmed hur företagskommunikation kommer se ut om 20–30 år.

Mina ambitioner för bolaget är skyhöga, och som grundare strävar jag efter att bygga världens bästa digitala B2B-byrå för att möta omställningen i köpbeteenden – någonting jag tror vi är på god väg att uppnå.

Den största utmaningen för vår bransch är kompetensförsörjning, detta har vi löst genom att etablera delar av vår produktion i Indien, under svensk regi på plats. Detta ger oss inte bara tillgång till världens största talangpool inom vår sektor utan också att vi kan skala produktionen i en hastighet som är unik i vår bransch. Detta resulterar i vår främsta konkurrensfördel: skalbar exekvering av knivskarpa strategier.

VD, GRUNDARE

Vi har en passion för att skapa affärsmöjligheter, människor och tillväxt

Våra medarbetare,
ditt team

GO MO Group har ca 70 anställda och tillsammans med GO MO DBS är vi totalt 150+ ambitiösa kollegor spridda över våra kontor i Europa och Indien. Kompetensen hos våra strateger och specialister är vår främsta tillgång. Effektiv digital marknadsföring kräver en stor bredd av kunskap och kompetens, så vi har samlat kunskap och erfarenhet kring alla de relevanta digitala marknadsföringskanalerna och använder verktygen som är bäst lämpade för varje projekt.

Vi bygger en företagskultur som främjar samarbete och ambition. Det är när kollegor och partners stöttar varandra som nya idéer kan frodas och nya tillvägagångssätt kan utvecklas. Vi är övertygade att jämlikhet och respekt är fundament till en hälsosam och socialt hållbar organisation.

Vi utmanar de befintliga villkoren inom marknadsföring

Det finns en ny B2B-köpare där ute: Hon är yngre, digitalt engagerad och gör sin research online – företagens försäljningsmetoder måste förändras i grunden för att kunna möta dessa nya köpbeteenden.

Vi är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper ledande B2B-företag ställa om för att mer effektivt nå ut till sin målgrupp. Våra kunder kommer till oss för datadriven rådgivning och implementering för att lösa deras komplexa utmaningar inom digital marknadsföring.

Strategier från data, implementering av specialister

Utan data hade våra rekommendationer bara varit uttryck av åsikter. Alla våra samarbeten börjar med en gedigen nulägesanalys där vi tar fram användbara insikter som ligger till grund för strategiarbetet och den efterföljande implementeringen av marknadsföringsstrategin.

Vi förstår att hållbar tillväxt kräver att man återvänder till tidigare slutsatser och utmanar dessa. Därför arbetar vi efter agila processer för att kunna anpassa marknadsföringsinsatserna efter nya rön och insikter. Genom att följa upp och mäta utfallet på marknadsföringsaktiviteterna kan vi ta vara på nya möjligheter och parera inkomna hinder.

Ryggraden i vårt erbjudande är våra medarbetares specialistkompetens, men vi anställer även strateger som inte har en klassisk bakgrund för marknadsföring. Välkommen att höra av dig, ta nästa steg i karriären med oss.

Våra kollegor

Sveriges ledande digitala Pull Marketing-byrå, och är unikt fokuserade på digital B2B-marknadsföring. En bolagsgrupp med totalt 150+ anställda.

Vi har identifierat en brist på resurser och specialistkunskap inom digital Pull-marknadsföring i byråbranschen. Vi har löst detta på ett skalbart sätt genom att dels fokusera på att göra en sak riktigt bra snarare än många saker halvbra, dels genom att bygga en organisation med många specialister. Denna kombination av snävt fokusområde men många specialister positionerar oss som den ledande byrån inom vårt område.

Vårt löfte till våra kunder är att de ska kunna kapitalisera på befintlig efterfrågan. Vi skapar digitala tillgångar anpassade efter slutkunden. Våra tjänster bygger upp konkurrensfördelar som bara stärks över tid. Vi förespråkar starkt Pull-marknadsföring som grunden i all marknadsföring.

Reza Ghazizadeh Client Success Manager
Puja Kumari User Experience Manager
Lina Nygren Client Success Manager
Avichal Singh HR Manager
Ida E. Ghavami Client Success Manager
Gaurav Khetan Head of Development
Sam Toosi Client Success Manager
Shashank Ambagade
Prasad Gokhale
Shubham Kulkarni
Sameer Pawar
Priya Bhoi
Catherine Anderson Accounting Officer & Financial Manager
Ishank Naik
Rickard Koskenniemi
Shruti Barwe
Mridul Malhotra
Netra Surana
Anurag Deokar
Ayushi Sharma
Simrin Laffrey
Rashika Namdev
Vaishali Sabale
Amisha Jha
Krish Dadlani
Shipra Jha

Meet the marketer

Upptäck personerna bakom vår framgång i ”Meet the Marketer” – en videoserie där vi intervjuar våra egna talangfulla medarbetare. Lär känna teamet som driver vår innovation och kreativitet på GO MO Group.

Insikter

Våra insikter om digital marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om trenderna inom digital marknadsföring, generativ AI och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.