Om GO MO Group

Digital marknadsföringsbyrå | GO MO Group

Expertkompetens och skalbarhet

GO MO Group är en bolagsgrupp med fler än 120 anställda i Göteborg, Stockholm och Pune (Indien) vilket gör arbetet dynamiskt med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi är ett snabbväxande gasellbolag som dagligen utmanar de rådande normerna inom marknadsföring för att nå nya höjder. Vi ser på oss själva som ett bolag som ständigt utmanar och driver utvecklingen. Ett bolag som strävar efter att vara i särklass mest kompetent inom “digital pull-marketing” med visionen om att vara det bästa alternativet för större Svenska B2B-organisationer på global nivå.

Vi är stolt ödmjuka och ser oss själva som ett elitförband inom digital marknadsföring där vi långsiktigt utvecklar våra kunders digitala närvaro och affärer. Vi förstår att resultat är A och O men att resultatet påverkas av människor och processer, vilket gör våra kommunikativa egenskaper och service blir en hygienfaktor.

Bland våra kunder hittar du några av Nordens absolut största koncerner, men även fåmansbolag med 5 anställda som lägger alla sina marknadsföringspengar i våra händer. Vårt ansvar är enormt stort oavsett storlek på kund.

Vårt löfte till våra kunder är att de skall kunna kapitalisera på befintliga behov och att i alla väder vara den optimala partnern i våra kunduppdrag – därför har investerar vi kontinuerligt i att förstå användarens digitala upplevelse och intention. Våra tjänster bygger successivt upp konkurrensmässiga fördelar för våra kunder som inte går att kopiera. Därför förespråkar vi starkt för Pull-marketing.

Träffar man en GO MO:are så vill man bli kund hos oss.

"I dream of building the greatest digital Pull Marketing firm in the world by solving key issues and offer state-of-the-art solutions."

Gabriel Ghavami, CEO

Ditt team

Gabriel Ghavami
CEO, Founder
Safa Soltani
Managing Director, Partner
Henrik Anderberg
Head of Client Success, Partner
Reza_Ghazizadeh
Client Success Manager, Partner
Head of Operations, Partner
Director, Partner
Niranjan Kanade - Vice Managing Director | GO MO Group
Vice Managing Director
Magnus Gelkén
Strategic Growth & Customer Acquisition Manager
Client Success Manager
Ned_Sulejmanovic
Client Success Manager
Client Success Manager
David Olsson
Invoices & Accounting
Digital Marketing Coordinator
Rickard Koskenniemi
Content Writer
UX/UI Designer
Content Writer