ROI på SEO/

Vi på GO MO Group ogillar känslomässiga beslut och satsar istället våra kunders investerade pengar på att ta datadrivna beslut. Det är just sådana beslut som bidragit till att digitalt framgångsrika företag som Google, Uber och AirBnb lyckats så väl inom sina respektive nischer. Tack vare ett sådant arbetssätt slipper man som företag springa fort åt fel håll och kan med gott samvete ta svåra beslut. Data is king och ljuger inte.

 

Vad kan då etisk och bra SEO innebära för ert bolag? Testa dig fram och överväg olika alternativ för att se de olika utfallen. Passa också på att fråga dig själv, kan vi räkna hem en SEO-affär? Vilka fördelar kan SEO innebära för vår del? Titta även på hur konkurrenterna rankar och glöm inte att mäta allt när ni väl bestämmer er för att starta er digitala marknadsföring. Bara genom att lära känna era egna förutsättningar och möjligheter är det möjligt att ta reda på om etisk och bra SEO är något för just ert bolag.

 

Vi vill lyfta betydelsen av Return on investment (ROI). Return on investment (avkastning på invstering) beräknar fram vilken marknadsföringsinsats som ger högst ROI och ger dig en procentsats som visar om du tjänat eller förlorat pengar på din marknadsföringsinvestering. Vi föredrar att räkna på konkret ROI för SEO framför att fokusera på SEO-arbetets mer abstrakta fördelar.

 

För att beräkna ROI kan du använda vår SEO-miniräknare, som vi också kallar för ”SEO ROI Calculator” eller ROI calculator. Med hjälp av den kan du, och vi tillsammans utvärdera ifall du har marknadspotentialen som krävs för att investera i SEO.

 

Använd vår ROI-kalkylator för att få en uppskattad ROI. Notera att allt SEO-arbete är skräddarsytt. Det inte finns inga färdiga paketlösningar som fungerar för alla. Slutresultatet beror också helt på er leverantör, deras kunskaper inom SEO och hur pass konkurrensutsatt er verksamhet är. Vi rekommenderar aldrig en SEO-strategi ifall våra kunder inte kan räkna hem affären inom en tolv (12) månadersperiod.

 

ROI (Return on Investment) är traditionellt beräknat i procent (%). Vi väljer att jobba med siffror för att förtydliga värdet av ett SEO-arbete.

Seo-kalkylator

Använd vår kalkylator för att räkna ut er ROI.