Referens: AJ PRODUKTER/

case1

ANALYS

case2

SEO

Typ av företag: Internationell B2B och E-handel

 

seo_referens_aj_produkter_gomogroup

 

UTMANING

 

Kunden arbetar i ett B2B-segment där konkurrensen är enorm hög, samtidigt som köpprocesserna allt oftare digitaliseras. Med välkända konkurrenter som IKEA och Costco (globala ledare) måste vi ständigt analysera och försöka hitta möjligheter i de områden där konkurrensen är svag.

 

RESULTAT

 

• Vi har på mindre än ett år lyckats stärka samtliga sökordsgrupper på flera Europeiska marknader samt ökat intäkterna från organisk trafik. På några marknader har vi ökat intäkterna med över 100%.

• Arbetet har förutom ökade intäkter och positiv ROI, bidragit till större varumärkeskännedom och mer internt engagemang från vår kund.

• Tillsammans med vår expertis blir kundens hemsida ständigt mer sökbar och bolaget får en bättre kännedom om sin besökarstatistik.

 

VAD GJORDE VI?

 

Noggranna nulägesanalyser utförs löpande. Vi producerar och publicerar även åtta typer av content på relevanta plattformar med hög page-authority för att skapa relevanta och starka tillbakalänkningar.

 

VARFÖR?

 

Sökmotorer (Google) prioriterar diversifierat innehåll och diversifierade tillbakalänkningar. Vårt arbete med att skapa och publicera relevant innehåll bidrar till ökad rankning för kundens viktigaste nyckelord.

 

SEO-STRATEGI

 

Vi prioriterar ROI framför rankning, det handlar inte bara om att ranka sökord utan om att ranka korrekta sökord som i sin tur driver affärer. Vi tittar t.ex. på vilka sökord/sökfraser som driver affärer med hög marginal, och prioriterar dessa framför andra generella sökord som inte driver tillräckligt hög ROI. Vi har månatliga möten för att ständigt följa upp, korrigera och optimera våra strategier.

Vill du veta mer om B2B SEO?

Gabriel Ghavami - VD för GO MO Group SEO-byrå
Gabriel Ghavami
CEO

+46 (0) 702 451 251
gg@gomogroup.com

Kundens feed-back:

 

“Vi har arbetat med GO MO för att öka vår digitala närvaro på några av våra marknader. Deras kunskap om sök och analys har varit av högsta kvalitet och har starkt bidragit till att öka vår synlighet. Ett stort plus med GO MO är att de är mycket lyhörda och hela tiden jobbar för att prestera ett ännu bättre resultat.
Jag ger mina starka rekommendationer.”

Lars Eriksson
SEM / SEO Specialist
AJ Produkter

KONTAKTA OSS