Seminarium inom
Digital Marknadsföring & Pull-Marketing/

Vi erbjuder relevanta och intressanta föreläsningar inom Digital marknadsföring, Pull-marketing och SEO. Detta tillsammans med fantastiska partners som exempelvis Grant Thornton, Delphi och Ahead of Growth/Almi!

 


 

Vårens seminarier, 2019
/

GO MO Group, arbetar med tillväxtfrågor på några av Sveriges största B2B industribolag och talar om sina erfarenheter inom digital tillväxt och datadriven marknadsföring.

 

Vi har tillsammans med Grant Thornton och Delphi, haft frukostföreläsningar med digital tillväxt och datadriven marknadsföring i fokus. Det är historiens största paradigmskifte inom kommunikation och därför måste man göra rätt i förberedelsefasen, så man kan springa snabbt åt rätt håll. Paradigmskiften kräver en förändring, gör man ingen förändring kommer alla andra springa om. Därför måste man positionera för tillväxt, samt försvara mot konkurrens och disruptiva hot.

 

Föreläsningarna gav kunskaper som ska vara hygienfaktorer med datadriven marknadsföring, inklusiv redovisning och juridiken.

Gabriel Ghavami - GO MO Group

Gabriel Ghavami, VD på GO MO Group AB

Gabriel Ghavami har under sina 15 år i branschen startat upp och utvecklat flera bolag samt blivit Google certifierad partner. Med sin erfarna eldsjäl guidar han dig på ett medryckande och inspirerande sätt, men sätter också ord på fällorna som man bör akta sig för.

 

“Den digitala världen snurrar fort och det gäller att vara på tå för att hänga med i svängarna – svettigt värre, eller hur? Följ med på en resa med nedslag i bland annat content marketing, sökmotoroptimering (SEO), digital marknadsföring och vässande budskap inom marknadsföring. Det är en resa där allt egentligen handlar om att våga låta kunderna visa vägen.”

 

– Gabriel Ghavami

 

Vanliga samtalsämnen

  • Konkreta exempel på vilka steg framgångsrika företag måste ta för att kunna kapitalisera på konsumenternas nya digitala köpbeteenden
  • Pull- vs. Push-marknadsföring
  • Den digitala kundresan (Digital journey)
  • Hur räknar du ”Return on Investment” (ROI) på en digital satsning?
  • Senaste trenderna inom Digital marknadsföring
  • Hur kan Google bli ditt främsta säljvapen?
  • Fördjupande föreläsning inom strategisk sökmotoroptimering (SEO)

Anpassat till VD, affärsutvecklare, marknads- och säljchefer.

Detta är ett utmärkt tillfälle för att få en bättre förståelse för kunders “nya” köpprocesser samt ta del av det senaste inom den digitala resan och utvecklingen. Målet med föreläsningen är att fräscha upp kunskaperna inom SEO, men även belysa om hur man konkret arbetar med Pull-marketing samt kombinera olika digitala marknadsföringsinsatser i syfte om att optimera resultaten och kunna ta datadrivna beslut.

 

Baserat på erfarenheter

Som en ledande digital marknadsföringsbyrå träffar vi bolag i alla storlekar som idag möter identiska utmaningar – de känner att de har förlorat kontrollen och kan inte längre konkurrera genom att investera i traditionella marknadsföringsinsatser. Vi vill även belysa om hur våra mest framgångsrika kunder använder SEO, PR och Marketing automation som vassa vapen i kampen om att behålla marknadsandelar och växa genom att effektivisera den digitala kommunikationen.

 

Vi pratar ofta om att utveckla- eller avveckla – det är dagens sanning. Vi vet också att vi genomgår ett gigantiskt paradigmskifte inom kommunikation och detta öppnar upp oändliga möjligheter för de aktörer som väljer att vara offensiva samt dra fördel av digitaliseringen.

forelasningar inom digital marknadsforing och seo

Anmälningsformulär
/