Seminarium inom B2B marknadsföring - Pull-marketing är fundamentet i all framtida kommunikation/

Kostnadsfria frukostseminarium hösten 2017

 

GO MO Group AB vill härmed bjuda in till höstens viktigaste seminarier inom digital marknadsföring. På plats är bland annat bolagets VD och grundare, Gabriel Ghavami, som kommer presentera den nya utgåvan av bolagets strategier för B2B kunder. Vi kommer även att berätta om hur GO MO Group arbetar för att ständigt stå i bräschen inom pull-marketing och SEO och hur du kan dra nytta av det.

 

Det som vi tidigare valt kalla SEO seminarie eller SEO seminarium har utvidgats och blivit en del av den fundamentalt viktiga pull-marketing strategin (vs. push). Antalet platser är begränsat. Om du vill delta ber vi dig därför så snart som möjligt anmäla dig.

 

Varmt välkommen med din anmälan till en öppen diskussion om strategiska frågor kopplat till digitala tillväxtfrågor, datadrivna beslut och pull-marketing!

 

Göteborg 20 oktober - Svenska Mässan
/

Hur samlar vi data och hur tar vi datadrivna marknadsföringsbeslut som leder till framgång?

 

Det är några av frågorna som besvaras under detta seminarium –  höstens viktigaste event för dig som vill vinna ny mark med hjälp av digitala strategier och som tror på pull-marketing och SEO som verktyg för att nå fram till kunder inom B2B-segmentet. 

 

Gabriel Ghavami, grundare och VD på GO MO Group AB guidar dig genom utmaningarna med utgångspunkt i det egna bolagets strategier och det ständigt föränderliga arbetet inom SEO. Målet är att alltid gå i bräschen inom pull-marketing och SEO.

 

Antalet platser är begränsat. Om du vill delta ber vi dig därför så snart som möjligt anmäla dig. Frukostseminariet är ett samarbete med MIG:s konvent Framtiden på Svenska mässan. Varmt välkommen!

 

Vart? Svenska Mässan, Göteborg
När: 20 oktober 07:15 – 9:00
Kostnad: Kostnadsfritt

 

Stockholm 9 november - GT30
/

Pull-marketing är fundamentet i all framtida marknadsföring

 

Efter förra årets omtyckta seminarium om digitalisering och datadrivna beslut bjuder GO MO in till årets upplaga. Denna gång går vi från att diskutera digitalisering i stort till att mer specifikt rikta oss in på det vi är övertygade är framtiden inom all B2B-marknadsföring: Pull-marketing (vs. push).

 

Vad är pull-marketing? Vad är fördelarna mot push-marketing inom B2B-segmentet? Hur kan en framgångsrik marknadsföringsresa se ut, från analog till digital och vilka steg får du inte missa på vägen?

 

Antalet platser är begränsat och det är således först till kvarn som gäller. Välkommen med din anmälan!

 

Vart? GT30, Grev Turegatan 30
När: Torsdagen 9 november 07:30 – 9:30 (Frukost/mingel från 07:30, föreläsningen börjar 08:00)
Kostnad: Kostnadsfritt

 

SEO Seminarium

TALARE: Gabriel Ghavami, VD GO MO Group AB

Gabriel Ghavami är en erfaren entreprenör och Googlecertifierad partner som startat upp och utvecklat flera bolag under de senaste 14 åren. På ett medryckande och inspirerande sätt guidar han företag till digital framgång och sätter samtidigt ord på fällorna som man bör akta sig för.

 

Den digitala världen snurrar fort och det gäller att vara på tå för att hänga med i svängarna. Svettigt värre. Eller? Följ med på en resa med nedslag i bland annat content marketing, sökmotoroptimering (SEO), digital marknadsföring och budskapsvässande marknadsföring. En resa där allt egentligen handlar om att våga låta kunderna visa vägen.

 

Vanliga teman/exempel på ämnen

  • Konkreta exempel på vilka steg framgångsrika företag måste ta för att kunna kapitalisera på konsumenternas nya digitala köpbeteenden.
  • Pull- vs. Push-marknadsföring
  • Den digitala kundresan (Digital journey)
  • Hur räknar du ”Return on Investment” (ROI) på en digital satsning?
  • Senaste trenderna inom digital marknadsföring
  • Hur kan Google bli ditt främsta säljvapen?
  • Fördjupande föreläsning om sökmotoroptimering (SEO)

Våra föreläsningar är anpassade till:

Marknadschef, VD, säljchef, affärsutvecklare. Detta ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av det senaste inom den digitala utvecklingen, få en bättre förståelse för dina kunders “nya” köpprocesser och den digitala resan. Målet med förmiddagen är att fräscha upp dina kunskaper inom SEO, men även belysa om hur du konkret kan arbeta med det som vi kallar för pull-marketing och kombinera olika digitala marknadsföringsinsatser i syfte om att optimera dina resultat och kunna ta datadrivna beslut.

 

Baserat på erfarenheter!

Som en ledande digital marknadsföringsbyrå träffar vi kunder, stora som små som idag möter identiska utmaningar. Bolag som känner att de förlorat kontrollen och inte längre kan konkurrera genom att investera i traditionella marknadsföringsinsatser. Vi vill passa på att belysa hur våra mest framgångsrika kunder använder SEO, PR och Marketing automation som vassa vapen i kampen om att behålla marknadsandelar och växa genom att effektivisera den digitala kommunikationen.

 

Vi pratar ofta om att utveckla- eller avveckla. Det är dagens sanning. Det vi också vet är att vi genomgår ett gigantiskt paradigmskifte inom kommunikation, detta öppnar upp oändliga möjligheter för de aktörer som väljer att vara offensiva och dra fördel av digitaliseringen.

SEO Seminarium

Anmälningsformulär
/

Göteborg - Svenska Mässan den 20 oktoberSthlm - GT30 den 9 novemberJag vill bli kontaktad gällande fri konsultation