SEMINARIUM INOM: Digital Marknadsföring & Pull-marketing/

Hösten 2018 bjuder på några mycket relevanta och intressanta föreläsningar inom digital marknadsföring – detta med fantastiska partners som ConnectSverige, SEB, Google, Chalmers, Almi och Grant Thornton! 

 

Vi på GO MO kommer att under hösten 2018 anordnar seminarium/föreläsningar som ämnar att besvara och förtydliga högst relevanta  ämnen inom digital marknadsföring, SEO, tala om trender inom pull-marketing och dela med oss av den samlade erfarenhet vi har.

 

Föreläsningarna för Hösten 2018 avklarade och resultatet har varit mycket positivt! Håll utkik efter nya spännande seminarier udner Våren 2019! 

Föreläsningar hålls av vår VD och grundare, Gabriel Ghavami, som på ett medryckande och inspirerande sätt guidar oss genom den digitala marknadsförings terrängen.

Varmt välkommen med din anmälan till en öppen diskussion om strategiska frågor kopplat till digitala tillväxt, digital lead-generation, customer experience optimization, datadrivna markandföringsbeslut och pull-marketing!

 

Göteborg 24 oktober - Strategisk marknadsföring
/

Nå din tillväxt genom datadriven strategisk marknadsföring

 

Datum: 24 oktober
Tid: 07.15 – 08.45 (frukost serveras mellan 07.15 – 07.45)
Plats: SEB, Östra Hamngatan 24, Göteborg

 

Vi välkomnar Gabriel Ghavami som  förtydligar hur man med enkla steg kan nyttja strategiskt tänkande inom pull-marketing och berättar om några konkreta fall där man med hjälp av enkla strategier och korrekt exekutionsplan uppnått otroliga mål.

 

Gabriel belyser vad strategi är, hur strategiska beslut och underlag för beslut ändrats senaste åren. Främst pratar Gabriel om varför data-driven strategisk marknadsföring är oumbärligt…. han fortsätter med att berätta att strategier faktiskt sällan misslyckas och påvisar att det oftast är exekution, eller snarare brist på exekution, som boven i dramat.

 

Med rätt data och strategi vågar er organisation vara super-offensiv, och det är mycket roligare än att alltid agera defensivt …”

 

TILL ANMÄLAN

 

Gabriel Ghavami - GO MO Group

Gabriel Ghavami, VD GO MO Group AB

Gabriel Ghavami är en erfaren entreprenör och Googlecertifierad partner som startat upp och utvecklat flera bolag under de senaste 14 åren. På ett medryckande och inspirerande sätt guidar han företag till digital framgång och sätter samtidigt ord på fällorna som man bör akta sig för.

 

Den digitala världen snurrar fort och det gäller att vara på tå för att hänga med i svängarna. Svettigt värre. Eller? Följ med på en resa med nedslag i bland annat content marketing, sökmotoroptimering (SEO), digital marknadsföring och budskapsvässande marknadsföring. En resa där allt egentligen handlar om att våga låta kunderna visa vägen.

 

Vanliga teman/exempel på ämnen

  • Konkreta exempel på vilka steg framgångsrika företag måste ta för att kunna kapitalisera på konsumenternas nya digitala köpbeteenden.
  • Pull- vs. Push-marknadsföring
  • Den digitala kundresan (Digital journey)
  • Hur räknar du ”Return on Investment” (ROI) på en digital satsning?
  • Senaste trenderna inom digital marknadsföring
  • Hur kan Google bli ditt främsta säljvapen?
  • Fördjupande föreläsning inom strategisk sökmotoroptimering (SEO)

Våra föreläsningar är anpassade till:

Marknadschef, VD, säljchef, affärsutvecklare. Detta ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av det senaste inom den digitala utvecklingen, få en bättre förståelse för dina kunders “nya” köpprocesser och den digitala resan. Målet med förmiddagen är att fräscha upp dina kunskaper inom SEO, men även belysa om hur du konkret kan arbeta med det som vi kallar för pull-marketing och kombinera olika digitala marknadsföringsinsatser i syfte om att optimera dina resultat och kunna ta datadrivna beslut.

 

Baserat på erfarenheter!

Som en ledande digital marknadsföringsbyrå träffar vi kunder, stora som små som idag möter identiska utmaningar. Bolag som känner att de förlorat kontrollen och inte längre kan konkurrera genom att investera i traditionella marknadsföringsinsatser. Vi vill passa på att belysa hur våra mest framgångsrika kunder använder SEO, PR och Marketing automation som vassa vapen i kampen om att behålla marknadsandelar och växa genom att effektivisera den digitala kommunikationen.

 

Vi pratar ofta om att utveckla- eller avveckla. Det är dagens sanning. Det vi också vet är att vi genomgår ett gigantiskt paradigmskifte inom kommunikation, detta öppnar upp oändliga möjligheter för de aktörer som väljer att vara offensiva och dra fördel av digitaliseringen.

forelasningar inom digital marknadsforing och seo

Anmälningsformulär
/

Göteborg 20 Mars - GDPRSkövde 11 April - DigitalakademinJag vill bli kontaktad gällande fri konsultation