SEO Seminarium

Boka ett skräddarsytt SEO-seminarium! /

Under våren 2017 arrangerarade GO MO Group vårens viktigaste marknadsförings seminarium där vi tog ett helhetsgrepp på den digitala kundresan, fördjupar oss inom SEO, PR och Automation. Vi belös framförallt varför det egentligen är relevant att kombinera diversifierade marknadsförings insatser för att nå de mest optimala resultaten.

 

Vi genomgår tidernas största förändring inom kommunikation. Häng med och få koll på vad som händer före, under och efter webbanvändarens digitala resa mot nya köp. Att utveckla digitala strategier är ingen framtidsfråga utan avgörande för att vara konkurrenskraftig idag. Därför behöver frågan ägas på ledningsnivå.

 

the Digital Journey” var inte bara ett seminarium. Det var ett möte mellan GO MO Groups grundare och VD, Gabriel Ghavami, och andra med spetskompetens inom kommunikation. Tillsammans guidade vi totalt 125 st marknadschefer till vinnande strategier och berättade om hur man tar datadrivna marknadsföringsbeslut. Och hur PR, automation, contentstrategier och SEO i kombination kan resultera i digital magi.

 

 

SEO Seminarium

TALARE: Gabriel Ghavami, VD GO MO Group AB

Gabriel Ghavami är en erfaren entreprenör och Googlecertifierad partner som startat upp och utvecklat flera bolag under de senaste 14 åren. På ett medryckande och inspirerande sätt guidar han företag till digital framgång och sätter samtidigt ord på fällorna som man bör akta sig för.

 

Den digitala världen snurrar fort och det gäller att vara på tå för att hänga med i svängarna. Svettigt värre. Eller? Följ med på en resa med nedslag i bland annat content marketing, sökmotoroptimering (SEO), digital marknadsföring och budskapsvässande marknadsföring. En resa där allt egentligen handlar om att våga låta kunderna visa vägen.

 

Vanliga teman/exempel på ämnen

  • Konkreta exempel på vilka steg framgångsrika företag måste ta för att kunna kapitalisera på konsumenternas nya digitala köpbeteenden.
  • Pull- vs. Push-marknadsföring
  • Den digitala kundresan (Digital journey)
  • Hur räknar du ”Return on Investment” (ROI) på en digital satsning?
  • Senaste trenderna inom digital marknadsföring
  • Hur kan Google bli ditt främsta säljvapen?
  • Fördjupande föreläsning om sökmotoroptimering (SEO)

Våra föreläsningar är anpassade till;

 

Marknadschef, VD, säljchef, affärsutvecklare. Detta ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av det senaste inom den digitala utvecklingen, få en bättre förståelse för dina kunders “nya” köpprocesser och den digitala resan. Målet med förmiddagen är att fräscha upp dina kunskaper inom SEO, men även belysa om hur du konkret kan arbeta med det som vi kallar för pull-marketing och kombinera olika digitala marknadsföringsinsatser i syfte om att optimera dina resultat och kunna ta datadrivna beslut.

 

 

Baserat på erfarenheter!

 

Som en ledande digital marknadsföringsbyrå träffar vi kunder, stora- som små som idag möter identiska utmaningar. Bolag som känner att de förlorat kontrollen och inte längre kan konkurrera genom att investera i traditionella marknadsföringsinsatser. Vi vill passa på att belysa hur våra mest framgångsrika kunder använder SEO, PR och Marketing automation som vassa vapen i kampen om att behålla marknadsandelar och växa genom att effektivisera den digitala kommunikationen.

 

Vi pratar ofta om att utveckla- eller avveckla. Det är dagens sanning. Det vi också vet är att vi genomgår ett gigantiskt paradigmskifte inom kommunikation, detta öppnar upp oändliga möjligheter för de aktörer som väljer att vara offensiva och dra fördel av digitaliseringen.

SEO Seminarium

Anmälningsformulär
/

“Du är grym på scen! Jag diggar verkligen din presentationsteknik – tydlig, säker, engagerande och övertygande! :-)”

Jag vill få information om framtida föreläsningarJag vill boka en skräddarsydd föreläsning med Gabriel GhavamiJag vill bli kontaktad gällande fri konsultation