SEO-seminarium the digital journey 2017 go mo group

SEMINARIUM; 6/4 i GBG & 19/4 i Sthlm - "the Digital Journey"
/

Under våren 2017 arrangerar GO MO Group vårens viktigaste seminarium där vi tar ett helhetsgrepp på den digitala kundresan, fördjupar oss inom SEO, PR och Automation. Vi belyser varför det egentligen är relevant att kombinera diversifierade marknadsförings insatser för att nå de mest optimala resultaten.

 

Vi genomgår tidernas största förändring inom kommunikation. Häng med och få koll på vad som händer före, under och efter webbanvändarens digitala resa mot nya köp. Att utveckla digitala strategier är ingen framtidsfråga utan avgörande för att vara konkurrenskraftig idag. Därför behöver frågan ägas på ledningsnivå.

 

the Digital Journey” är inte bara ett seminarium. Det är ett möte mellan GO MO Groups grundare och VD, Gabriel Ghavami, och andra med spetskompetens inom kommunikation. Tillsammans guidar vi er till vinnande strategier och berättar om hur man tar datadrivna marknadsföringsbeslut. Och hur PR, automation, contentstrategier och SEO i kombination kan resultera i digital magi.

 

 

SEO Seminarium

Intressant kombination av talare & kompetenser:

  • Gabriel Ghavami, VD & grundare av GO MO GROUP
  • Lars Sjögrell, VD & grundare av Perspective Communication

Agendan under förmiddagen;

  • Dörrarna slås upp för frukost klockan 7.30.
    • Vi delar upp seminaret i tre delar; 
  • DEL 1 – 08.00 – 08.45: Pull Marketing – Så överlever du det digitala paradigmskiftet
  • DEL 2 – 09.00 – 09.45: SEO + PR + Automation = Digital Magi
  • DEL 3 – 10.00 – 11.00: Paneldiskussion + Q&A

Göteborg 6 april

Scandic Rubinen (Kungsportsavenyn 24)

Klockan 7.30 – 11.00

 

Stockholm 19 april

Plats: GT30 (Grev Turegatan 30)

Klockan 7.30 – 11.00

 

Dela eventet i ditt nätverk:

Kostnadsfritt för dig som är;

 

Marknadschef, VD, säljchef, affärsutvecklare. Detta ett utmärkt tillfälle för dig att ta del av det senaste inom den digitala utvecklingen, få en bättre förståelse för dina kunders “nya” köpprocesser och den digitala resan. Målet med förmiddagen är att fräscha upp dina kunskaper inom SEO, men även belysa om hur du konkret kan arbeta med det som vi kallar för pull-marketing och kombinera olika digitala marknadsföringsinsatser i syfte om att optimera dina resultat och kunna ta datadrivna beslut.

 

 

Vi baserar innehållet på våra erfarenheter!

 

Som en ledande digital marknadsföringsbyrå träffar vi kunder, stora- som små som idag möter identiska utmaningar. Bolag som känner att de förlorat kontrollen och inte längre kan konkurrera genom att investera i traditionella marknadsföringsinsatser. Vi vill passa på att belysa hur våra mest framgångsrika kunder använder SEO, PR och Marketing automation som vassa vapen i kampen om att behålla marknadsandelar och växa genom att effektivisera den digitala kommunikationen.

 

Vi pratar ofta om att utveckla- eller avveckla. Det är dagens sanning. Det vi också vet är att vi genomgår ett gigantiskt paradigmskifte inom kommunikation, detta öppnar upp oändliga möjligheter för de aktörer som väljer att vara offensiva och dra fördel av digitaliseringen.

SEO Seminarium

Anmälningsformulär
/

Just nu har vi två spännande events inplanerade under våren 2017 (OBS! GBG är fullbokat)!

(FULLBOKAT) Jag vill boka in mig den 6e april i GBGJag vill boka in mig den 19e april i SthlmJag vill bli kontaktad gällande fri konsultation