Digital
marknadsföring för B2B SaaS & Tech

Förbättra er online-närvaro och attrahera potentiella kunder med en vertikal SaaS/Tech-lösning och förbättrad sökbarhet. Nå upp till 1 000 nyckelprospekt årligen med en riktad och segmenterad strategi.

Strategi för framgång inom B2B SaaS & Tech

I en komplex och konkurrensutsatt SaaS/Tech-bransch fokuserar vi på skalbar och effektiv tillväxt med innovativa strategier för långsiktig hållbarhet och marknadsledarskap.

Genom att använda generativ AI förbättrar vi operativ effektivitet och konkurrenskraft, och anpassar våra strategier för dagens dynamiska digitala landskap.

Med vår strategiska närvaro i Indien erbjuder vi lösningar med hög effekt och låg risk, vilket kombinerar snabbhet, expertis och skalbarhet. Denna metod säkerställer att våra kunder når sina mål med minimerad risk, stödd av ett team med djup förståelse för globala och lokala marknader.

Expertis inom
alla områden

Seniora strateger &
segmentansvariga

Våra seniora strateger och segmentansvariga utformar och genomför planer för specifika marknadssegment. De säkerställer att strategierna är väl anpassade och affärsmässiga, och leder arbetet för att nå uppsatta mål.

Client Success
Managers

Våra kundansvariga, Client Success Managers, är nyckeln till vår framgång. De fungerar både som strateger och projektledare, och hjälper våra kunder att nå sina mål genom att erbjuda sin expertis och vägledning under hela processen.

Digitala
analytiker

Våra digitala analytiker arbetar för att förbättra er online-närvaro. Genom att optimera er webbplats och analysera data, ökar de er synlighet och genomslagskraft, och ser till att er digitala närvaro når er målgrupp.

Specialister inom
betald sökannonsering

Våra specialister inom betald sökannonsering fokuserar på B2B-plattformar som Google, Bing, LinkedIn och Capterra. De använder sin expertis för att maximera annonsers effektivitet och optimera er investering, vilket resulterar i starka resultat.

Digitala
designers (UX/UI)

Våra digitala designers skapar engagerande användarupplevelser genom att fokusera på UX/UI-design. De utvecklar gränssnitt som underlättar smidiga interaktioner och ökar konverteringar, vilket leder till högre användartillfredsställelse och lojalitet.

Content writers och
AI-specialister

Våra content writers och AI-specialister skapar engagerande innehåll som når ut till en global publik. Med hjälp av AI optimerar de innehållet för sökmotorer och anpassar det till lokala marknader, vilket ger en perfekt balans mellan mänsklig kreativitet och AI-precision.

Webbutvecklare

Våra webbutvecklare är experter på att skapa SEO-optimerade webbplatser med plattformar som HubSpot och WordPress. De kombinerar teknisk skicklighet med kreativ design för att skapa engagerande online-upplevelser som fängslar och engagerar användare.

Lead Generation
specialist

Våra specialister på leadgenerering fokuserar på CRM, prospektering och e-postmarknadsföring. De utvecklar och implementerar strategier som effektivt attraherar och konverterar leads, vilket driver affärstillväxt.

Tillsammans med oss påbörjar ni en resa mot framgång där våra erfarna experter höjer standarden och levererar expertis i världsklass inom olika områden.

Vi skapar moderna digitala upplevelser för ledande varumärken genom att kombinera Gen AI och teknik.

Komplett transformation med AI

AI har revolutionerat vårt arbete med SEO genom att snabbt analysera stora datamängder för att identifiera trender och mönster som påverkar sökmotorrankningar. Detta gör att vi kan optimera webbplatser mer effektivt, förbättra synligheten och öka organisk trafik genom att anpassa innehåll och nyckelord till de senaste sökalgoritmerna.

Med AI har vi avsevärt förbättrat vår content process, minskat arbetsinsatsen med över 30% och ökat produktionen. Våra AI-verktyg hjälper oss att förstå er verksamhet, analysera konkurrenter och identifiera effektiva strategier, vilket gör det enklare att utveckla idéer och leverera målinriktade lösningar.
Vår annonsstrategi drivs av AI, som automatiserar viktiga uppgifter såsom nyckelordsanalys, budoptimering och budgetfördelning. Denna automation gör att vi kan utnyttja vår omfattande erfarenhet mer effektivt, vilket säkerställer en smidig projektledning och maximerad annonsresultat.
Genom att använda AI-teknik inom design kan vi skapa mer personliga och engagerande användarupplevelser. Genom att analysera användarbeteende och preferenser hjälper våra AI-verktyg oss att utforma design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också mycket funktionell, vilket förbättrar interaktion och den totala upplevelsen på digitala plattformar./div>

AI har förändrat vår webbutveckling genom att automatisera rutinuppgifter och förbättra webbplatsers funktionalitet. AI-drivna analys- och utvecklingsverktyg gör det möjligt för oss att skapa smartare och mer responsiva webbplatser som anpassar sig till användarnas behov i realtid, vilket säkerställer optimal prestanda och användarengagemang. Detta inkluderar SEO-optimerade strukturer och AI-drivna chatbotar för förbättrad kundservice.

En 360o lösning

Kundupplevelse och digital närvaro

Våra anpassade digitala lösningar möjliggör direkt onlineåtkomst och eliminerar behovet av traditionella säljinteraktioner. Med fokus på nischmarknader via vertikal SaaS säkerställer vi branschanpassning och kundnöjdhet. Förbättrade webb- och UX-design säkerställer global tillgänglighet och sömlös användarupplevelse, vilket stärker din digitala närvaro och kundengagemang.

Pull-marketing

Med hjälp av SEO och generativ sökoptimering (GSO) lockar pull-marketing kunder genom att förbättra webbplatsens funktionalitet, skapa unikt innehåll och öka online-närvaro. Denna strategi utnyttjar befintlig efterfrågan och drar in rätt kundbeteenden.

Segmenterad och riktad outreach 

Genom att rikta oss till potentiella kunder och påverkare med segmenterade budskap anpassade för plattformar som Google, LinkedIn och e-post, säkerställer vi relevans och genomslagskraft. Vår outreach sträcker sig över flera plattformar för att maximera räckvidd och engagemang, och kontinuerlig optimering av närvaro och budskap främjar ständig förbättring och anslutning.

Optimerade hemsidor med modern design. GO MO skapar och utvecklar skräddarsydda, mobilvänliga webbplatser som är utformade för att uppfylla dina specifika mål.

Insikter

Våra insikter om digital marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring, generativ AI och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.