Digital marknadsföring
för traditionella medelstora industribolag: Vårt B2B SME-erbjudande

Traditionella industri- och tillverkande medelstora bolag hör hemma hos oss. Vi har ett dedikerat segment / digitalt marknadsföringserbjudande som vi internt kallar “B2B SME”

Framgångsformel för traditionella B2B SME-företag.

Se oss som en förlängning av ert marknadsförings- och säljteam, där vi vid behov kan ta rollen som interim marknadschef. Vårt huvudsakliga fokus är leadgenerering och strategisk positionering av ert varumärke för att påverka beslutsfattare.

Traditionella B2B SME-företag har ofta investerat mindre i teknik och digitala lösningar. Genom att använda generativ AI finns möjligheten att ta ett stort kliv förbi konkurrenterna.

Vi erbjuder tillgång till världens största talangpool inom digital marknadsföring via vår strategiska närvaro i Indien. Våra lösningar är effektiva och anpassningsbara, vilket säkerställer att våra kunder når sina mål med minimal risk, understödda av ett team som är skickliga på att navigera både globala och lokala marknader.

Nischade områden inom vår professionella expertis

Senior strateg & segmentansvarig i SEO och GSO

Med en djup förståelse för små marknadsföringsteam och begränsade digitala resurser leder våra seniora strateger vägen i att utveckla och genomföra initiativ anpassade för framgång i specifika marknadsnischer.

Projektledare

Våra projektledare är centrala för varje projekts framgång, agerar som både strateger och koordinatorer för att säkerställa att varje milstolpe uppnås med precision.

Digitala
analytiker

Experter på att förbättra din synlighet online genom noggranna SEO-förbättringar och avancerad verktygsspårning.

Specialister på
betald sökannonsering

Specialiserade på B2B-plattformar som Google, Bing, LinkedIn och Capterra, optimerar våra analytiker era annonser för bästa resultat.

Tillsammans med oss påbörjar ni en resa mot framgång där våra erfarna experter höjer standarden och levererar expertis i världsklass inom olika områden.

Crafting cutting-edge digital experiences for top brands through the fusion of Gen AI, and technology.

Komplett transformation med AI

AI har revolutionerat vårt arbete med SEO genom att snabbt analysera stora datamängder för att identifiera trender och mönster som påverkar sökmotorrankningar. Detta gör att vi kan optimera webbplatser mer effektivt, förbättra synligheten och öka organisk trafik genom att anpassa innehåll och nyckelord till de senaste sökalgoritmerna.

Med AI har vi avsevärt förbättrat vår content process, minskat arbetsinsatsen med över 30% och ökat produktionen. Våra AI-verktyg hjälper oss att förstå er verksamhet, analysera konkurrenter och identifiera effektiva strategier, vilket gör det enklare att utveckla idéer och leverera målinriktade lösningar.
Vår annonsstrategi drivs av AI, som automatiserar viktiga uppgifter såsom nyckelordsanalys, budoptimering och budgetfördelning. Denna automation gör att vi kan utnyttja vår omfattande erfarenhet mer effektivt, vilket säkerställer en smidig projektledning och maximerad annonsresultat.
Genom att använda AI-teknik inom design kan vi skapa mer personliga och engagerande användarupplevelser. Genom att analysera användarbeteende och preferenser hjälper våra AI-verktyg oss att utforma design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också mycket funktionell, vilket förbättrar interaktion och den totala upplevelsen på digitala plattformar./div>

AI har förändrat vår webbutveckling genom att automatisera rutinuppgifter och förbättra webbplatsers funktionalitet. AI-drivna analys- och utvecklingsverktyg gör det möjligt för oss att skapa smartare och mer responsiva webbplatser som anpassar sig till användarnas behov i realtid, vilket säkerställer optimal prestanda och användarengagemang. Detta inkluderar SEO-optimerade strukturer och AI-drivna chatbotar för förbättrad kundservice.

En 360o lösning

Leadgenerering

Skräddarsy din webbplats för e-handel och transaktioner genom lokala kontor.

Inbound-marketing

Använd pull-marketing för att dra nytta av befintlig efterfrågan genom sökmotoroptimering och skapa hyperpersonligt innehåll.

Sociala medier

Utveckla en omfattande innehållsstrategi för sociala medier för att öka varumärkesmedvetenhet på plattformar som LinkedIn och Meta.

Push-marketing

Identifiera och engagera potentiella kunder och influenser genom segmenterade budskap för B2B-plattformar som Google, LinkedIn och e-post.

Säljprocess

Övergå till en strömlinjeformad och automatiserad försäljningsprocess med ett CRM-system.

700%

ökning av konverteringar för vissa marknader

Optimerade hemsidor med modern design. GO MO skapar och utvecklar skräddarsydda, mobilvänliga webbplatser som är utformade för att uppfylla dina specifika mål.

Insikter

Våra insikter om digital marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring, generativ AI och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.