Snabba resultat med SEA

Vad är SEA och varför ska företag bry sig?

GO MO erbjuder helhetslösningar för Google Ads där vi hjälper dig skapa allt från konto till annonser och löpande optimering för att maximera ditt företags räckvidd och skapa nya leads. Med erfarna projektledare och specialister ska ni kunna fokusera på det ni kan bäst: er egna verksamhet.

SEA & Google Ads låter dig synas för rätt personer

Google Ads är Googles egna marknadsföringssystem där annonsörer budar på sökord för att marknadsföra sin hemsida och verksamhet. Eftersom annonserna visas för de som gör specifika sökningar får bolag ut sitt budskap till en högst relevant publik. Annonsörerna betalar bara när någon klickar på deras annonser (så kallat PPC eller pay-per-click) istället för att betala en fast kostnad där annonsören inte vet resultatet av hur många som faktiskt besöker deras hemsida.

Varför Google Ads?

Den egentliga frågan du borde ställa dig är: “Varför inte?”. Då 94 % av alla B2B transaktioner startar online – och en majoritet av dem börjar på Google – är Google Ads ett av dina främsta verktyg för att marknadsföra din verksamhet.

Googles enorma räckvidd

Google är inte längre bara ett företag, det är numera även definierat som ett verb i form av att “Googla” något. Det är för att Google i många fall ofta är det första en person vänder sig när de har en obesvarad fråga, eller söker efter ytterligare information.

Flexibel budgetering

Med Google Ads har du full kontroll över budget för dina kampanjer. Du har möjligheten att bland annat bestämma restriktioner för din dagliga budget, sätta ett högsta erbjudanden i budgivningen och snabbt öka eller sänka hur mycket du spenderar då en annons går bra respektive dåligt.

Enkel resultatöversikt

Google Ads ger en god och enkel överblick över detaljerna bakom dina kampanjer med grundläggande information som antal klicks på dina annonser, budget för nyckelord, etc.

Utnyttja sökintentioner

Den största skillnaden mellan personer du når via Google Ads och personer du når via andra typer av marknadsföring är deras intention. Med Google Ads kan du rikta din marknadsföring enbart mot kunder som letar efter just dina tjänster eller produkter.

Full kontroll över dina kampanjer

Google Ads gör det möjligt för en enstaka person att snabbt starta och stoppa hela kampanjer, nå ut till rätt kundkret för rätt pris och justera annonserna efter behov.

Snabba resultat

Google Ads kan leda till snabba resultat som annars kan ta veckor, månader, eller till och med år, via SEO. Du behöver inte ägna tid på att skriva långa artiklar, optimera dem efter nyckelordsdensitet eller intern och extern länkning.

Enkelt att kalkylera ROI

Eftersom du har en komplett översikt över hur mycket du spenderar på dina annonser, och du har tillgång till statistik gällande antal klick och antal konverteringar som resultat av dem, så blir det enklare att räkna ut vad din investering i Google Ads ger för resultat.

Läs merMindre

Sökmotorannonsering passar alla branscher men sällanköpsvaror och B2B bäst

Pull-marketing är som kraftfullast i branscher där köpprocesserna som är mer komplexa. Komplexitet innebär flera beslutsfattare, långa köpprocesser och dyrare produkter eller tjänster.
Referenser & Case

B2B-marknadsföring gör er till tankeledare inom branschen

"Vi behövde utveckla vår verksamhet digitalt men vi visste inte riktigt hur, där har GO MO Group och Henrik hjälpt oss på ett fantastiskt sätt under resans gång både som partner och bollplank. Att gå ifrån att vara helt osynlig digitalt till att faktiskt synas och generera ett konstant inflöde av leads har öppnat nya möjligheter för oss som företag som vi kommer fortsätta utveckla."