Webbdesign Göteborg

Webbdesign Göteborg

Att “bygga en hemsida” är enkelt nu för tiden, det finns många verktyg som gör det lätt att publicera innehåll. Även om detta kan räcka för mindre företag eller sidoverksamhet kommer man inte långt som lekman i branscher med hårdare konkurrens eller mer komplexa köpprocesser. Inom B2B är det nästan ett krav att också ha en förtroendeingivande hemsida då köpbeslut tas av en grupp männisor som planerar och gör gedigen research.

I dessa mer utsatta fall behöver allt med hemsidan vara genomtänkt och optimerat. Allt från användarupplevelsen (UX) till sökmotoroptimerat innehåll och en tilltalande design måste vara utfört korrekt. I de fallen är det många som anlitar ett webbdesignföretag för att se till att samtliga delar är optimala.

Webbdesign i Göteborg eller digital marknadsföring globalt

Hemsidan är många företags viktigaste kanal, och det finns många synergieffekter att nyttja mellan olika digitala kanaler. Gemensamt för nästan alla digitala strategier är att hemsidan står i centrum, varför vi valt att satsa hårt på ett tjänsteerbjudande som driver affärer genom just företags hemsidor. GO MO Group är mer än webbutveckling i Göteborg, vi har även kontor i Pune, Indien och kompetens i många områden av digital marknadsföring utöver webben

Kontakta oss för en konsultation

Är du intresserad av webbdesign i Göteborg, eller digital marknadsföring globalt har vi kompetensen och storleken som krävs för att ni ska lyckas. Fyll i formuläret nedan så inleder vi en dialog.

  Så hjälpte vi ett säkerhetsbolag med deras
  digitala transformation

  ROMI (Return on Marketing Investment) på över 600% – ett resultat av stark vision inom digitalisering, investeringar, engagemang och extern hjälp möjliggjorde en imponerande förändringsresa. Att gå ifrån att vara helt osynlig digitalt till att faktiskt synas!
  Referenser & Case

  Så nådde säkerhetsbolaget 600 % ROMI:
  Pull-Marketing, digital säljprocess & SEO

  "In a concrete way, linking marketing investments with sales has always been a challenge. Thanks to this collaboration, we can finally get there, by taking advantage of important data about our customers and working thoughtfully and overall digitally. GO MO Group has made us think in a completely new way, we now see a business potential that we did not think was possible for us in traditional B2B."

  Magnus Rundberg, Global Sales Manager