Framtida
B2B-strategier:
Mänsklig expertis och AI

GO MO Group förstår vikten av att hålla sig framkant inom digital marknadsföring. Vår filosofi kombinerar mänsklig kreativitet och insikter med stöd av generativ AI för att leverera skräddarsydda och effektiva digitala strategier för B2B-marknaden. Vi använder AI strategiskt för att förstärka våra tjänster, vilket möjliggör för våra kunder att maximera sin digitala närvaro.

Skräddarsydd marknadsföring med generativ AI

GO MO Group är i spetsen för att erbjuda tjänster som är kritiska för digital tillväxt och innovation. Med en framåtblickande inställning integrerar vi generativ AI i våra Pull Marketing-tjänster, vilket leder till skapandet av värdefulla digitala tillgångar som genererar långsiktigt affärsvärde. Genom denna teknik, som kombinerar AI:s kraft med kreativa algoritmer, kan vi producera högkvalitativt och målgruppsanpassat innehåll, vilket ökar relevansen och effektiviteten av våra marknadsföringskampanjer.

Inom sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (SEA) använder vi också generativ AI för att analysera och förstå sökvanor och trender. Denna avancerade teknik hjälper oss att förutse och anpassa oss till förändringar i sökmönster, vilket ger en fördel när det gäller att optimera vår klienters synlighet och prestation online. Detta innebär att vi kan erbjuda lösningar som inte bara är anpassade för dagens digitala landskap, men även är robusta nog att anpassa sig efter framtida förändringar.

Digital marknadsföring ger bäst resultat när den är anpassad efter bransch och marknad.

Genom att utgå från era kunders behov och sökbeteenden kan du som företag direkt hamna långt fram i köpprocessen genom att synas för beslutsfattare som söker efter tjänster. Sökmotorer är en del i 94 % av alla B2B-köpprocesser och många anger en sökmotor som den viktigaste kanalen i deras köpresa. Vi som SEO-byrå kan hjälpa din verksamhet att synas på Google och vara ett valbart alternativ i era kunders köpprocess.

Alla våra samarbeten börjar med en grundlig markandsföringsanalys som ger klarhet i interna såväl som externa SEO-faktorer. För en lyckad sökmotoroptimering krävs det dels att hemsidan är tekniskt korrekt för att hittas av sökmotorer, dels att den är fylld med innehåll optimerat efter potentiella kunders sökbeteenden. När strategin tas fram med hjälp av data går det att satsa större och mer snabbrörligt.
SEO är snarare en del i den större digitala marknadsföringsstrategin, som gynnas av att ha en innehållsmässig och geografisk bredd. GO MO Group är en B2B SEO-byrå med erfarenhet av SEO som sträcker sig över flera marknader. När vi tar fram strategier för våra kunder som vill marknadsföra med B2B sökmotoroptimering i Göteborg så begränsar vi inte arbetet till Göteborg, utan använder data för att se vilka marknader och taktiker som är relevanta. Samma sak gäller B2B sökmotoroptimering för Stockholm eller andra områden.

Digitala strategier med generativ AI och vår expertis i framkant

Genom att utnyttja generativ AI, befäster GO MO Group sin position som en ledande aktör inom digital marknadsföring. Vi är stolta över att ligga i framkant när det gäller att använda de senaste teknologierna för att skapa dynamiska och framgångsrika digitala strategier för våra kunder.

Skärp konkurrenskraften genom AI-driven innovation

Digital marknadsföring är mer än bara ett verktyg; det är en central strategi för att uppnå kommunikation och engagemang med målgrupperna där de befinner sig mest – online. Genom att integrera avancerad AI-teknik i våra strategier, som sökmotoroptimering (SEO), e-postmarknadsföring, och leadsgenerering via hemsidor, kan vi inte bara förutse kundbeteenden utan också proaktivt anpassa budskap i realtid.

Anpassning till den digitala köpresan

Det finns en ny B2B-köpare där ute: Hon är yngre, digitalt engagerad och gör sin research online – företagens försäljningsmetoder måste förändras i grunden för att kunna möta dessa nya köpbeteenden.

Det är viktigt att anpassa sig till en värld där B2B-köpare blir alltmer digitaliserade. Vi hjälper våra klienter att förstå och engagera dessa yngre, mer digitalt drivna beslutsfattare genom att erbjuda en optimal kundupplevelse som är rotad i djup förståelse för den digitala köpresan.

Insikter och erfarenhet

Med erfarenhet från över 100 kundprojekt, har vi utvecklat en djupgående förståelse för olika branscher. Denna erfarenhet är ovärderlig när vi utformar individuella och effektiva lösningar för våra klienter.

Genom våra expertiser inom webbutveckling och design skapar vi engagerande och optimerade digitala upplevelser. Vår digital analys och strategiförslag hjälper företag att förstå och agera på viktiga insikter, och vår kapacitet inom B2B Leadsgenerering förvandlar dessa insikter till konkreta affärsmöjligheter.

Människa och AI:
En dynamisk duo

I våra digitala strategier kombinerar vi, enligt oss, det bästa av två världar: avancerad AI och mänsklig expertis. AI kan effektivt hantera och analysera stora mängder data från sökmotorer, medans den mänskliga insikten har en avgörande roll i att strategiskt utvärdera och och se till att använda informationen och datan för att optimera digitala strategier. Denna kombination möjliggör inte bara precision i datadriven analys, utan också skräddarsydda lösningar som träffsäkert möter våra kunders behov.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

Den största utmaningen för vår bransch är kompetensförsörjning, detta har vi löst genom att etablera delar av vår produktion i Indien, under svensk regi på plats. Detta ger oss inte bara tillgång till världens största talangpool inom vår sektor utan också att vi kan skala produktionen i en hastighet som är unik i vår bransch. Detta resulterar i vår främsta konkurrensfördel: skalbar exekvering av knivskarpa strategier.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEO (Sökmotorsoptimering)

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

SEA (Sökmotorannonsering)

Möt din målgrupp på sökmotorn när de söker efter produkter och tjänster. Få effektiva resultat och öka ditt företags synlighet genom SEA.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Webbutveckling & design

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.