Digital marknadsföringsbyrå
i Göteborg

B2B digital marknadsföringsbyrå i Göteborg: GO MO Group utmärker sig som en internationell aktör specialiserad på digital marknadsföring för B2B-företag. Vår storlek och flexibla processer möjliggör ett skalbart upplägg där kunderna får hjälp av ett team specialanpassat efter deras unika behov och budget. Vi levererar digitala strategier som ger mätbara resultat.

Internationell marknadsföringsbyrå med rötter i Göteborg

Det är tydligt att vi är en digital byrå Göteborg-format, eftersom vi är specialiserade på marknadsföring av B2B- och industriföretag. Våren 2023 flyttade vi in i nyrenoverade lokaler vid Näckrosdammen, ett stenkast från Avenyn.

Vi upplever historiens största paradigmskifte i kommunikation, starkt drivet av framstegen inom generativ AI. För att överbrygga klyftan mellan marknadsföring och försäljning krävs ett perspektiv utifrån och in.

Digital marknadsföring i Göteborg: Kundanpassad och datadriven

Genom att utgå från era kunders behov och sökbeteenden kan du som företag direkt hamna långt fram i köpprocessen genom att synas för beslutsfattare som söker efter tjänster. Sökmotorer är en del i 94 % av alla B2B-köpprocesser och många anger en sökmotor som den viktigaste kanalen i deras köpresa. Vi som SEO-byrå kan hjälpa din verksamhet att synas på Google och vara ett valbart alternativ i era kunders köpprocess.

Alla våra samarbeten börjar med en grundlig markandsföringsanalys som ger klarhet i interna såväl som externa SEO-faktorer. För en lyckad sökmotoroptimering krävs det dels att hemsidan är tekniskt korrekt för att hittas av sökmotorer, dels att den är fylld med innehåll optimerat efter potentiella kunders sökbeteenden. När strategin tas fram med hjälp av data går det att satsa större och mer snabbrörligt.
SEO är snarare en del i den större digitala marknadsföringsstrategin, som gynnas av att ha en innehållsmässig och geografisk bredd. GO MO Group är en B2B SEO-byrå med erfarenhet av SEO som sträcker sig över flera marknader. När vi tar fram strategier för våra kunder som vill marknadsföra med B2B sökmotoroptimering i Göteborg så begränsar vi inte arbetet till Göteborg, utan använder data för att se vilka marknader och taktiker som är relevanta. Samma sak gäller B2B sökmotoroptimering för Stockholm eller andra områden.

Digital byrå i Göteborg: Specialister på Pull Marketing

I den digitala eran där B2B-beslutsfattare alltmer söker produkter och tjänster online, krävs en omställning till digital marknadsföring. Det är avgörande att synas i köpprocessen, speciellt i en konkurrensutsatt marknad som Göteborg.

Genom Pull Marketing fokuserar GO MO Group på att attrahera potentiella kunder i deras sökfas, oavsett om det handlar om SEO, SEA eller UI/UX-optimering.

Agil och datadriven digital marknadsföring

I den snabbföränderliga digitala världen krävs en smidig och responsiv marknadsföringsstrategi. Vi utmärker oss genom vår storlek och förmåga att snabbt anpassa oss och optimera strategier med den senaste datan. Våra kunder hålls kontinuerligt uppdaterade om deras marknadsföringsprestanda, vilket gör oss mer dynamiska och effektiva än andra digitala byråer i Göteborg och Norden.

Din partner för digital marknadsföring i Göteborg

Att förstå lokala marknadsbeteenden är essentiellt för att framgångsrikt anpassa digitala strategier. GO MO Group har bred kompetens inom olika sektorer, vilket positionerar oss som en värdefull partner för digital marknadsföring i Göteborg. Vår erfarenhet bevisar att vi är en digital byrå som Göteborg kan lita på för att förbättra digital synlighet och konvertering.

Skalbar marknadsföring från en digital byrå i Göteborg

Som en av Göteborgs största digitala byråer, fokuserar GO MO Group inte bara på synlighet, utan även på att generera konkreta resultat. Vi utmärker oss genom att rikta marknadsföring mot relevanta målgrupper för maximal effekt.

Människa och teknik:
En dynamisk duo

I våra digitala strategi kombinerar vi det bästa av två världar: Generativ AI och mänsklig expertis. Då AI effektivt kan hantera och analysera stora mängder data från sökmotorer, spelar den mänskliga faktorn en avgörande roll i att strategiskt utvärdera och implementera denna information. Kombinationen möjliggör inte bara precision i datadriven analys, utan också skräddarsydda lösningar som träffsäkert möter våra kunders enskilda behov.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

Den största utmaningen för vår bransch är kompetensförsörjning, detta har vi löst genom att etablera delar av vår produktion i Indien, under svensk regi på plats. Detta ger oss inte bara tillgång till världens största talangpool inom vår sektor utan också att vi kan skala produktionen i en hastighet som är unik i vår bransch. Detta resulterar i vår främsta konkurrensfördel: skalbar exekvering av knivskarpa strategier.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEO (Sökmotorsoptimering)

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

SEA (Sökmotorannonsering)

Möt din målgrupp på sökmotorn när de söker efter produkter och tjänster. Få effektiva resultat och öka ditt företags synlighet genom SEA.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Webbutveckling & design

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.