Annonsering:
Google Ads
i Stockholm

Maximera eran online-synlighet med Google Ads och effektiv sökmotorannonsering genom GO MO Group. Med hjälp av data-drivna strategier skräddarsyr vi anpassade marknadsföringskampanjer med hög avkastning. Vi är er lokala SEM-byrå i Stockholm.

Genom att integrera outbound-aktiviteter i din Pull Marketing-strategi kan du effektivt nå ut till relevanta beslutsfattare som är beredda att göra affärer, samt till dem som kan behöva en extra knuff för att ta ett köpbeslut.

Digital marknadsföring ger bäst resultat när den är anpassad efter bransch och marknad

Förbättra er digitala synlighet med Google Ads

Google Ads är ett kraftfullt verktyg som nyttjar Googles sökplattform för att bedriva annonsering som når ut till relevant publik. Genom att köpa in sig på specifika sökord kan ni garantera synlighet och öka försäljningen på ett lönsamt sätt. Det unika är att ni når era potentiella kunder i exakt det ögonblick som de aktivt visar intresse för- eller vill köpa det ni har att erbjuda.

Dessutom kan ni mäta och utvärdera er annonsering in i minsta detalj för att värdera dess lönsamhet. Som Google Ads-specialister hjälper vi er att skapa och hantera effektiva kampanjer för att öka eran digitala närvaro genom Google Ads i Stockholm och aktuella regioner.

Specialistkompetens i
kombination med….

Med GO MO Group får ni alltid en hel byrå till ert förfogande där varje kund får ett team med ett skräddarsytt arbetslag med olika spetskompetenser. Dessa specialister optimerar och förbättrar prestandan på annonseringen. Det är viktigt att upprätthålla hög kvalitet och relevans då Google bedömer annonsens kvalitet baserat på en rad olika faktorer. Hög kvalitet kan alltså generera bra placeringar utan att nödvändigtvis behöva buda högst på nyckelorden.

….AI

I kombination med vår specialistkompetens inkluderar vi även den senaste teknologin i och med artificiell intelligens (AI) för att kunna bedriva den bästa formen av sökmotorannonsering.

Med hjälp av AI analyserar vi stora datamängder samt identifierar möjligheter till optimering och förbättring av kampanjer. Genom att kombinera de avancerade funktionerna hos verktyget med den befintliga funktionaliteten i Google Ads-plattformen kan vi ständigt producera högkvalitativa kampanjer åt våra kunder.

Datadriven sökmotorannonsering

Vi utgår alltid från datadrivna strategier för att arbeta så kostnadseffektivt och lönsamt som möjligt med sökmotorannonsering. Genom att samla in och analysera data från olika källor skapar vi en djupgående förståelse för våra kunders målgrupper och beteenden. Denna insikt gör det möjligt för oss att genom agila processer optimera annonserna på ett sätt som är mer anpassat och relevant för varje kund. Således ökar vi chanserna för konverteringar och ökad avkastning på investeringen.

Partner med Google

Som en partner till Google upprätthåller vi alltid vår kompetens genom tillgång till aktuella verktyg och funktioner. Med möjlighet att nyttja specialiserade resurser, såsom utbildning och beta-program, håller vi oss uppdaterade kring de senaste trenderna och teknologierna inom digital marknadsföring. Mer därtill har vi en direkt kommunikationslinje med Google, vilket kan vara till hjälp vid lösning av eventuella problem som kan uppstå under era kampanjer.

Digital marknadsföringsbyrå Stockholm

Vi har lång erfarenhet och många kunder i Stockholm. Vi kan erbjuda marknadsföring anpassad efter Stockholmsföretagen, oavsett om ni verkar lokalt eller globalt.

Digital marknadsföringsbyrå Göteborg

I Göteborg finns stora industrijättar och hundratals underleverantörer – konkurrensen är stenhård. När B2B-kunderna letar på Google är hemsidan den viktigaste kanalen.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

För oss är digital marknadsföring av B2B-företag ingen eftertanke, utan vår specialitet. Med komplexa köpprocesser och fler beslutsfattare är det viktigt att ha en optimal digital strategi.

En strategi för B2B-sökmotorannonsering kan inte vara statisk. Precis som med SEO får SEA bäst resultat vid tätt samspel med resten av den digitala strategin. Beroende på er budget formar vi strategin för sökmotorannonseringen för att positionera er på det mest effektiva sättet. Genom vår iterativa process kan vi testa olika tillvägagångssätt och ta fram en optimal SEA-strategi som maximerar avkastningen av er investering.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEO (Sökmotorsoptimering)

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

SEA (Sökmotorannonsering)

Möt din målgrupp på sökmotorn när de söker efter produkter och tjänster. Få effektiva resultat och öka ditt företags synlighet genom SEA.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Webbutveckling & design

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

Insikter

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.