Design,
datadriven strategi
& användaren först

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

En framstående webbsida bör vara estetiskt tilltalande och professionell, reflekterande för er företagsidentitet, samt era produkter och tjänster. Den ska vara enkel att läsa, navigera och förstå, optimerad för att möta era unika marknads- och branschbehov.

En hemsidan ger bäst resultat när den är anpassad efter bransch och marknad

Mer än en webbdesignbyrå

För alla sidor vi skapar börjar vi med en analys för att säkerställa att projektet ger goda resultat. Med våra nästan tio år av erfarenhet har vi välbeprövade processer.

Vi har utvecklat och designat hemsidor som ligger till grund för internationella marknadsföringsstrategier med våra datadrivna och skalbara processer.
Vi har ett stort team av utvecklare och UI-designers redo att arbeta med utvecklingen och underhållet av din webbplats. Detta möjliggör snabba leveranser samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalitet.

UI/UX:Design & användarvänlighet

Kombinationen av tilltalande design och användarvänlighet är avgörande vid skapandet av en optimal webbplats. För oss på GO MO Group är det viktigt att en webbplats är välstrukturerad och enkel att navigera samtidigt som den har en tilltalande design – UI (User Interface).
Vi ser också till användarvänlighet för en positiv användarupplevelse. Detta kallas för UX (User Experience), och det är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när man ska bygga en webbplats. Med fokus på UX kan man förbättra besökarens interaktion och engagemang på webbplatsen.

Datadriven
strategi

GO MO Group tillämpar en datadriven strategi för att skräddarsy webbutveckling som möter era unika behov och engagerar er målgrupp effektivt. Vår metodik är grundad på solid dataanalys, vilket möjliggör skapandet av inte bara visuellt tilltalande webbplatser, utan även plattformar som driver verkliga affärsmöjligheter. Varje projekt inleds med en omfattande analys för att garantera att de uppsatta målen uppnås. Med nästan ett decennium av expertis har vi finslipat våra processer till perfektion, där generativ AI nu integreras diskret men avgörande för att förfinade webbdesign och förbättrade användarupplevelser.

Optimerad
design & UX

På GO MO Group är vi engagerade i att skapa webbplatser som är välstrukturerade och enkla att navigera. AI och tidigare data bidrar med insikter som förbättrar användarupplevelsen (UX), vilket är avgörande för besökarens interaktion och engagemang. AI-assisterade analysmetoder hjälper oss att finjustera design och användarvänlighet för optimal resultat och tillför en ny dimension av innovation i webbutvecklingen.

Web-
migrering

Om ert företag behöver migrera sin befintliga webbplats till en ny plattform eller göra förbättringar kan vårt erfarna team hjälpa till. Vi har bred expertis inom webbmigrering och kan säkerställa en smidig övergång samt bevara webbplatsens funktionalitet och prestanda.

Skalbar &
flexibel webbutveckling

Med ett team av erfarna utvecklare och designers erbjuder GO MO Group skräddarsydda och skalbara webblösningar. Vi säkerställer att varje webbplats som levereras är optimerad för SEO och användarvänlighet, vilket är avgörande för framgångsrik digital närvaro.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

Vår webbdesignbyrå i Göteborg erbjuder
skräddarsydda lösningar för era behov. Som specialister inom webbutveckling kan vi hjälpa ert företag att skapa en webbplats som inte bara ser bra ut, utan också fungerar optimalt. Vi använder oss av datadriven webbutveckling och optimerar webbplatsen med fokus på sökmotoroptimering (SEO) för att maximera synlighet och generera affärsmöjligheter.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEO (Sökmotorsoptimering)

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

SEA (Sökmotorannonsering)

Möt din målgrupp på sökmotorn när de söker efter produkter och tjänster. Få effektiva resultat och öka ditt företags synlighet genom SEA.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

Insikter

Våra insikter om digital marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring, generativ AI och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.