Stärk erat
varumärke
genom datadriven annonsering

Garantera er synlighet på Google med sökmotorannonsering. Få effektiva resultat med en träffsäker strategi baserad på data.

Dynamisk strategi för sökmotorannonsering

Kostnadseffektiva resultat kommer från att optimera sina kampanjer genom dagliga, veckovisa och månatliga uppdateringar.

Marknadsför er efter intentioner, inte målgrupp

Försäljningsmetoder måste förändras i grunden för att möta nya köpbeteenden

Genom att utgå från era kunders behov och sökbeteenden kan du som företag direkt hamna långt fram i köpprocessen genom att synas för beslutsfattare som söker efter tjänster. Sökmotorer är en del i 94 % av alla B2B-köpprocesser och många anger en sökmotor som den viktigaste kanalen i deras köpresa. Vi som SEO-byrå kan hjälpa din verksamhet att synas på Google och vara ett valbart alternativ i era kunders köpprocess.

Alla våra samarbeten börjar med en grundlig markandsföringsanalys som ger klarhet i interna såväl som externa SEO-faktorer. För en lyckad sökmotoroptimering krävs det dels att hemsidan är tekniskt korrekt för att hittas av sökmotorer, dels att den är fylld med innehåll optimerat efter potentiella kunders sökbeteenden. När strategin tas fram med hjälp av data går det att satsa större och mer snabbrörligt.
SEO är snarare en del i den större digitala marknadsföringsstrategin, som gynnas av att ha en innehållsmässig och geografisk bredd. GO MO Group är en B2B SEO-byrå med erfarenhet av SEO som sträcker sig över flera marknader. När vi tar fram strategier för våra kunder som vill marknadsföra med B2B sökmotoroptimering i Göteborg så begränsar vi inte arbetet till Göteborg, utan använder data för att se vilka marknader och taktiker som är relevanta. Samma sak gäller B2B sökmotoroptimering för Stockholm eller andra områden.

Effektivisering av digital marknadsföring genom datadrivna SEA-strategier

Fokusera på intentioner istället för målgrupper i er marknadsföring. GO MO Group optimerar kampanjer för era mål, oavsett om det gäller varumärkeskännedom eller försäljning. Effektiva SEA-strategier utvecklas genom datadriven analys av er webbplats och konkurrensen.

Våra B2B SEA-strategier är dynamiska och integrerade med er digitala strategi. Vi kombinerar avancerad teknologi och expertis för optimal kampanjhantering och kontinuerlig förbättring.

Strategisk insikt
möter era mål

Vår första åtgärd är att fördjupa oss i er verksamhet. Vi tar oss tid att förstå era ambitioner och kartlägger era konkurrenters spelplan. Med denna kunskap som grund, skapar vi skräddarsydda strategier som löser era kunders behov och framhäver er unika styrka på marknaden.

Branschexpertis
inom B2B

På GO MO Group är vi fullt hängivna till digital marknadsföring av B2B-bolag. Vi transformerar sättet företag inom B2B når nya kunder.
När ni syns bland resultaten när era kunder söker efter lösningar positioneras ni som ett relevant alternativ för att möta era potentiella kunders behov.

Skalbara
lösningar

Vi skiljer oss från andra mindre byråer genom vår förmåga att skala upp våra teams enligt kundens behov. Detta låter oss utnyttja specialistkunskap från ett team experter snarare än en enskild generalist. Vi har tillgång till en bred talangpool som ger oss en unik förmåga att snabbt skala upp produktionen. Vår förmåga att kombinera expertkunskap inom teamen är vår största konkurrensfördel, vilket effektivt möter branschens utmaning i kompetensförsörjning.

Agila
processer

Att vara bäst handlar om att aldrig nöja sig. Genom kontinuerlig rapportering och optimering av era SEA-kampanjer och strategi kan vi ta er längre än någonsin. Vi använder en kombination av marknadsledande verktyg och expertis både i utformningen av er strategi, men också i rapporteringen och optimeringen efter att kampanjerna är igång. Storleken på de team vi kan tillsätta varje kund gör att vi har möjlighet att undersöka nya verktyg och tillvägagångssätt och testa dessa för att erbjuda sökannonsering i framkant.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

En strategi för B2B-sökmotorannonsering kan inte vara statisk. Precis som med SEO får SEA bäst resultat vid tätt samspel med resten av den digitala strategin. Beroende på er budget formar vi strategin för sökmotorannonseringen för att positionera er på det mest effektiva sättet. Genom vår iterativa process kan vi testa olika tillvägagångssätt och ta fram en optimal SEA-strategi som maximerar avkastningen av er investering.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar eller använder den. Vi erbjuder löpande tjänster inom Pull Marketing för att synliggöra era digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEO (Sökmotorsoptimering)

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Webbutveckling & design

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

Insikter

Våra insikter om digital marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring, generativ AI och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.