Nya spelregler
öka synligheten
med SEO / GSE

Nästan alla köpprocesser på Google, och det gäller även inom B2B. Generativ AI i Googles sökresultat ändrar spelreglerna. Vårt jobb blir att stötta våra kunder i att anpassa gamla strategier till nya med strategisk SEO eller snarare GSE, som skapar originellt innehåll i Googles nya sökresultat.

Söket är en central del av digital marknadsföring. Som en modern internationell SEO-byrå hjälper vi våra B2B kunder att navigera i det nya AI-drivna SEO-landskapet.

Datadriven SEO-strategi förstärkt med generativ AI.

Sökmotoroptimering som marknadsför er direkt till beslutsfattare

Genom att utgå från era kunders behov och sökbeteenden kan du som företag direkt hamna långt fram i köpprocessen genom att synas för beslutsfattare som söker efter tjänster. Sökmotorer är en del i 94 % av alla B2B-köpprocesser och många anger en sökmotor som den viktigaste kanalen i deras köpresa. Vi som SEO-byrå kan hjälpa din verksamhet att synas på Google och vara ett valbart alternativ i era kunders köpprocess.

Alla våra samarbeten börjar med en grundlig markandsföringsanalys som ger klarhet i interna såväl som externa SEO-faktorer. För en lyckad sökmotoroptimering krävs det dels att hemsidan är tekniskt korrekt för att hittas av sökmotorer, dels att den är fylld med innehåll optimerat efter potentiella kunders sökbeteenden. När strategin tas fram med hjälp av data går det att satsa större och mer snabbrörligt.
SEO är snarare en del i den större digitala marknadsföringsstrategin, som gynnas av att ha en innehållsmässig och geografisk bredd. GO MO Group är en B2B SEO-byrå med erfarenhet av SEO som sträcker sig över flera marknader. När vi tar fram strategier för våra kunder som vill marknadsföra med B2B sökmotoroptimering i Göteborg så begränsar vi inte arbetet till Göteborg, utan använder data för att se vilka marknader och taktiker som är relevanta. Samma sak gäller B2B sökmotoroptimering för Stockholm eller andra områden.

Kombination av teknologier och människor

Genom att noggrant analysera och förstå köpprocesserna som era kunder genomgår, säkerställer vi att ert företag blir synligt på Google i de mest kritiska ögonblicken. Sökmotorer spelar en stor roll i B2B-sektorn för att hitta tjänster, leverantörer och produkter. Vi som SEO-byrå utnyttjar integrationen av generativ AI i vår SEO-strategi för att ta detta arbete till en ny nivå. Genom att nyttja AI:s förmåga att snabbt analysera data och identifiera framväxande trender, kan vi erbjuda en mer dynamisk och proaktiv ansats.

Detta säkerställer att ni alltid ligger ett steg före i den snabbt föränderliga världen av digital marknadsföring, med strategier som inte bara svarar på nuvarande behov utan också förutser framtida möjligheter.

Exempel på områden där generativ AI kan användas:

  • Snabbare och mer omfattande dataanalys
  • Förutse söktrender
  • Optimering av innehåll

Stänga
gapet

SEO är trasigt. Genom att hjälpa köparen köpa snarare än att fokusera på att sälja uppnår vi stadig och organisk tillväxt. Att stänga gapet mellan marknadsföring och sälj kräver ett utifrån in-perspektiv.

Hur påverkas
SEO av generativ AI?

Vi lever i en digital värld som förändras i ett snabbt tempo. Artificiell intelligens (AI) spelar en allt större roll i SEO – från hur vi utformar strategier till hur vi tolkar sökmönster och använder vår kunskap för att leda effektivt. Som företag är det dags att snabbt anpassa sig till den nya verkligheten.

Kundanpassad
SEO

Konsumenten sitter i förarsätet och marknadsföringen måste anpassas för att möta nya köpprocesser. Vi är övertygade om att B2B SEO och Pull-marketing är ett måste för företag. Framgångsrik B2B-sökmotoroptimering leder till att er hemsida hittas av relevanta inköpare och beslutsfattare. Istället för att jobba med kalla leads så kan ni förse er försäljningsavdelning med varma leads som har tagit del av ert erbjudande och är redo att bygga en relation. Samtidigt är en stark position på sökmotorerna varumärkesbyggande då den sökande uppfattar företag som syns på Google som pålitlig. Vare sig ni letar efter en SEO-byrå i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige kan vi hjälpa dig.

Prissättnings-
strategi

Precis som hur vi inte börjar ett samarbete utan att först genomföra en analys kan vi inte ge allmänna prisförslag – samarbetets omfattning och ert nuläge avgör hur många timmar som krävs för att lyckas. Transparens är en nyckelfaktor i vårt erbjudande. Vi har veckovisa avstämningar med alla våra kunder och månatliga rapporter om resultaten. Trots att vårt pris för SEO varierar från uppdrag till uppdrag kan vi snabbt ge en uppskattning i det första mötet, kontakta oss för ett prisförslag.

Kunduppdrag

VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

Yaya said Traditionell B2B-marknadsföring har utvecklats från mässor och ballonger till datadriven försäljning. Mitt huvudfokus är att driva mätbar försäljning, och jag litar helt på GO MO Group för att leverera detta.
Yaya Selva Global Marketing Director
Jens said GO MO-teamet är dubbelsinnat i den meningen att de kan hitta den rätta balansen mellan strategiskt tänkande och att leverera genomförbara resultat.
Jens Gustavsson SVP Corporate Communication
Nästa

Vad gör oss till det bästa alternativet?

Den största utmaningen för vår bransch är kompetensförsörjning, detta har vi löst genom att etablera delar av vår produktion i Indien, under svensk regi på plats. Detta ger oss inte bara tillgång till världens största talangpool inom vår sektor utan också att vi kan skala produktionen i en hastighet som är unik i vår bransch. Detta resulterar i vår främsta konkurrensfördel: skalbar exekvering av knivskarpa strategier.

Datadriven Pull
Marketing

Maximera din närvaro online med en omfattande SEO-strategi: driv kvalitativ trafik till er hemsida och bygg en stark online närvaro över tid.

B2B Leadgenering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

B2B
Marketing

En hemsida är inte någonting värt om ingen hittar den. Vi erbjuder löpande tjänster inom B2B Pull Marketing för att synliggöra dina digitala kanaler för en relevant målgrupp.

Nuläges-
analys

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Vi ger er insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Andra tjänster

Vi är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper ledande B2B-företag ställa om för att mer effektivt nå ut till sin målgrupp. Våra kunder kommer till oss för datadriven rådgivning och implementering för att lösa deras komplexa utmaningar inom digital marknadsföring.

Pull Marketing

Pull-marketing innebär att aktivt engagera kunder som redan visat intresse för er produkt eller tjänst. Denna metod låter företag kapitalisera på befintligt behov, vilket effektivt kan omvandla intresse till en konkret förfrågan.

SEA (Sökmotorannonsering)

Möt din målgrupp på sökmotorn när de söker efter produkter och tjänster. Få effektiva resultat och öka ditt företags synlighet genom SEA.

Digital analys och strategiförslag

Få en fullständig bild av er digitala närvaro och optimera din strategi med vår digitala analys. Fullständig insikt i ert nuläge och konkurrensbilden.

Webbutveckling & design

Ert digitala möte är ert viktigaste kundmöte, och er webbsida utgör en av era mest kritiska kommunikationskanaler. Utmärkt kommunikation öppnar dörrar till omfattande marknadsföringsmöjligheter. Satsa därför på er hemsida – och gör det med eftertanke och ambition.

B2B Leadgenerering

Förstärk din B2B-marknadsföring med vår segmenterade leadsgenerering. Nå beslutsfattare med relevanta budskap och öka dina affärsmöjligheter.

Insikter

Våra insikter om Pull-marknadsföring kommer från hundratals pågående kunduppdrag. Läs om de trenderna inom digital marknadsföring och vilka slutsatser vi kunnat dra från tidigare projekt.